Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 23 Ekim 2018

Dolu dolu Uluslararası Üsküdar Sempozyumu

Üsküdar Sempozyumu’nda Üsküdar’ı konuştuklarını belirten Başkan Türkmen, “Ocak’ta 3 cilt halinde sunulan tüm tebliğleri kitaplaştırıp ülkemizin tüm üniversitelere göndereceğiz. Kültür en kalıcı hizmettir. İyi ki Üsküdar var!”

Üsküdar Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen 10’uncu Uluslararası Üsküdar Sempozyumu’nun kapanışı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Kültür ve sanatın merkezi olarak varlığını sürdüren Üsküdar’ın, tarihi zenginliklerini korumak amacıyla gerçekleştirilen Uluslararası Üsküdar Sempozyumu kapanışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İstanbul İl Kültür Müdürü Çoşkun Yılmaz katıldı.

Başkan Türkmen kapanış konuşmasında, “Üsküdar Sempozyumu’nda 2 gün çok değerli hocalarımızın tebliğleriyle, geçmişi, bugünü, geleceği, Üsküdarımızı konuştuk. Ocak’ta 3 cilt halinde sunulan tüm tebliğleri kitaplaştırıp ülkemizin tüm üniversitelere göndereceğiz. Kültür en kalıcı hizmettir. İyi ki Üsküdar var!” dedi.

selyus