Ana Sayfa MÜZİK 14 Aralık 2019

İlhan Şeşen, Üsküdarlılarla buluştu

Üsküdar sahne alan usta müzisyen İlhan Şeşen, şarkılarını Üsküdarlılar için seslendirdi. Başkan Türkmen, programın sonunda sanatçı İlhan Şeşen’e teşekkür ederek bit Kız Kulesi tablosu hediye etti. 

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen konser programında usta müzisyen İlhan Şeşen sahne aldı. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen konsere her yaştan müziksever Üsküdarlı yoğun katılım gösterdi. Şeşen’i dinlemek isteyen vatandaşlar salonun önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Katılımın yoğun olduğu konserde müzikseverler adeta salonun dışına taştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, programın sonunda İlhan Şeşen’e teşekkür ederek bir Kız Kulesi tablosu hediye etti.

Ücretsiz belediye konserlerine vatandaşların dilediğince gelebilmelerinden ötürü memnun olduğunu belirten Şeşen, “Belediyenin bu hizmetleri muazzam. Belediyelerin sadece bazı maddi ihtiyaçları karşılamak değil böyle manevi ihtiyaçları da karşılaması çok hoş. Böyle bir ihtiyacı karşılamak için beni seçmeleri daha da hoş. Böyle bir geceden coşku duymamaya imkan yok. Bilet fiyatları 50 lira olunca insanların gelmesi zor oluyor. Ama belediyelerin böyle ücretsiz imkanları olunca dileyen gelebiliyor. Bundan da memnun oluyorum” dedi.

selyus