Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 31 Aralık 2015

Necati Şaşmaz’dan Başkan Mustafa Demir’e ziyaret

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Pana Film Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Canpolat’ın da Şaşmaz’a eşlik ettiği ziyarette Başkan Demir, yoğun çalışma temposuna rağmen Kurtlar Vadisi Pusu’yu kaçırmamaya çalıştığını ve serinin sinema filmlerinin tamamını takip ettiğini vurguladı.

“BANA POLAT ALEMDAR’I SORUYORLAR”

Başkan Demir, “Ülkemizde sektörde ilklere imza atıp istikrarını ve çizgisini hiç bozmadan bu milletin ortak değerlerine yer vererek bu güne kadar gelmiş bir dizi ile bizi temsil ediyorsunuz. Dizinin izlenirliğinin ise ülke sınırlarını aştığını yaşadığım bir olayla anlatmak isterim. Bir süre önce davetli olarak gittiğim Özbekistan ziyaretimde bizden sizi ve ekibinizi ağırlamak için aracı olmamızı istediler. Bu vesile ile üzerimde kalan bu selamı ve daveti de iletme imkanı buldum. Orada da çok hayranınız var. Yaptığınız çalışmaların sadece Türkiye’de değil çok geniş bir coğrafyada izlendiğini biliyorum ve takdirle karşılıyorum” dedi.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz benzer davetlerin ve izlenme bilgilerinin kendisine de ulaştığını belirterek Kurtlar Vadisi Pusu’nun Fas’tan Doğu Türkistan’a kadar geniş bir coğrafyada izlendiğini dile getirdi.

“YENİ BİR FİLM İÇİN KOLLARI SIVADIK”

Şaşmaz, çalışmalarının yoğunluğuna rağmen yeni bir film projesi için de kolları sıvadıklarını, filmin ana mekanları arasında Tarihi Yarımada’nın da yer alacağını belirtti.

Fatih İlçesi’nin birçok tarihi mekanı içinde barındırdığını belirten Şaşmaz, bölgenin tanıtımı için bir nebze de olsa faydaları dokunursa bundan mutluluk duyacağını söyledi.

“DESTEĞE HAZIRIZ”

Başkan Mustafa Demir, takdir ettiği çalışmalarına bir yenisini daha eklemek için Fatih’i seçmelerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ve bu projeye desteğe hazır olduklarını ifade etti.

BAŞKAN’DAN ANLAMLI HEDİYE

Görüşmenin sonunda Necati Şaşmaz’a, Başkan Mustafa Demir Süleymaniye Cami’nin gümüş maketini hediye etti.

selyus