Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 22 Eylül 2017

Rize Tanıtım Günleri’ne yoğun katılım

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından organize edilen ‘10. Rize Tanıtım Günleri’ Maltepe Sahili’nde yoğun katılım ile başladı.

Kaçkarların Başkenti, çayın ve muhabbetin demlendiği şehir Rize İstanbul’da sloganıyla Maltepe Sahil Etkinlik alanında Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Başkanı Recep Albayrak’ın önüclüğünde düzenlenen ve 5 gün süreyle devam edecek 10. Rize Tanıtım Günleri açılışı gerçekleşti. Açılış programına; TBMM Başkan Vekili, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Haydar Ali Yıldız, Hasan Turan, Osman Boyraz ve Rize Milletvekilleri Hikmet Ayar, Hasan Karal, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda Rizeli katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Çekmeköy Belediyesi tanıtım standını ziyaret ederek çalışanlar ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz 24 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek etkinliklerde vatandaşları Çekmeköy Belediyesi standında çay içmeye davet etti. Başkan Poyraz yaptığı açıklamada “Bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İşinden dolayı o yöreye gidemeyen insanlara yöreyi tanıtmak için güzel bir fırsat. Bu güzelliği birçok özelliğiyle birlikte inşallah İstanbul’da hep beraber yaşayacağız. Beş gün devam edecek etkinliklerde ziyaretçilerimiz umarım güzel anılar biriktirirler.” dedi.

selyus