Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 1 Nisan 2018

Sevgi Seli Engelliler Derneği, Aşık Veysel’i unutmadı

Sevgi Seli Engelliler Derneği, ünlü Halk Ozanı Aşık Veysel’in ölün yıldönümünde bir program düzenledi. Programın öncülüğünü Sevgi Seli Engelliler Derneği Başkanı Fahri Kol yaptı.

Sevgi Seli Engelliler Derneği ile Farkı Model Okulları ortaklaşa Aşık Veysel’i anma programı düzenlendi. Programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ozan Aşık Veysel’in hayatının çocuklar tarafından canlandırıldığı anma gecesine destek veren ve katılanlara teşekkür eden Sevgi Seli Engelliler Derneği Başkanı Fahri Kol, “Farkı Model Okulları ile Ortak Yapmış olduğumuz, Aşık Veysel’i anma programımız yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti. Programa katılan çok değerli sanatçılarımızın güzel yorumu ile değerli Ozanımızı 45. ölüm yıl dönümünde eserleri ile andık. Veysel’in hayatını çocuklarımızın müthiş tiyatro oyunları ve skeçleri ile canlandırdık. Programımıza teşrif eden Aşık Veysel’in torunu Çiğdem Özer, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü. Ercan Metin, Ataşehir Birlik Platformu Başkanı Uzm. Dr. Osman Arıkan ile Başkan Yardımcısı Sinan Karavel, Türkiye Finans Bankası Çamlıca Şube Müdürü Nurettin Cerrah beye ve değerli dostum Farklı Model Okulları Genel Müdürü Ali Gündoğdu beye, birbirinden değerli sanatçılarımıza teşekkür ederim” dedi.

Sevgi Seli Engelliler Derneği Başkanı Fahri Kol, Farklı Model Okulları Genel Müdürü Ali Gündoğdu ile birlikte desteklerini her zaman yanında hissettiğini ifade ettiği Ataşehir Birlik Platformu Başkanı Uzm. Dr. Osman Arıkan’a teşekkür plaketi takdim etti.

İlginizi çekebilir

Şile’de film başlıyor!

Şile’de film başlıyor!

selyus