Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 18 Eylül 2018

Trabzonlular Çekmeköy’de buluşuyor

Çekmeköy Trabzonlular Derneği 23 Eylül’de yapacağı Festival öncesi basın mensuplarıyla buluştu. Dernek merkezinde yapılan toplantıda Başkan Hasan Keleş ve yönetimi, festival ile ilgili bilgiler verdi. 

Çekmeköy Trabzonlular Derneği, 23 Eylül Pazar günü yapacağı, Festival öncesi basın mensuplarına bilgilendirme toplantısı yaptı.

Çekmeköy-Taşdelen’de dernek merkezinde düzenlenen toplantıya, dernek başkanı Mimar Hasan Keleş ve yönetim kurulu Üyeleri Mimar Burhan Damaoğlu, Güngören Mahalle Muhtarı Adem Soylu, Taşdelen Mahalle Muhtarı Serdar Karaman, Aydınlar Mahalle Muhtarı Halil Yakup, Çatalmeşe Mahalle Muhtarı Ömer Lütfi Gürsoy, işadamı Kadir Aygün, İşadamı Osman Şimşek, İşadamı Osman Kandemir, İşadamı Eyüp Sancak, Çekmeköy Belediyesi Ruhsat Müdürü Aydın Türkmen, iş kadını Ayşe Güven ve basın mensupları katıldı.

Çekmeköy Hüseyinli (Köyü) Mahallesi Çınar Piknik alanında sabah 08:00 de başlayacak olan Festival Akşam 23:00’a kadar devam edecek. Trabzon’un önemli sanatçılarının sahne alacağı Festival’de, birçok etkinlikte olacak. Özellikle çocuklarıyla birlikte birlikte gelen aileler için çok eğlenceli bir şölen olması bekleniyor.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği Başkanı Hasan Keleş, ‘’Bu festival sadece Trabzonlulara mahsus bir festival değildir. Festival alanının oldukça büyük olduğunu yer sıkıntısı olmadığını buradan belirtmek istiyorum” diye konuştu

İstanbul’un birçok ilçesinden davetlilerin olduğunu söyleyen Başkan Keleş, “Bütün Çekmeköy’lü hemşerilerimizi, hatta bütün İstanbulluları ailecek şölenimize bekliyoruz. Gün boyu sürecek etkinliğimiz akşam da konserle taçlandıracağız. Misafirlerimize unutulmaz bir şölen yaşatacağız’’ dedi.

Festival, Mavi Karadeniz TV ve 98.2 Karadeniz FM ‘den canlı yayınlanacak…

Festival’in sunuculuğunu, Fadimem ve Bizim Kenan yapacak…

Çekmeköy Belediyesi servis hizmeti verecek ve ulaşım sorunu olmayacak.

Öte yandan, İstanbul’un muhtelif ilçelerinden hatta Kocaeli’nden de yoğun bir katılımın olması bekleniyor…

selyus