Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 7 Ekim 2023

Ümraniye’de Kültür ve Sanat Sezonu başlıyor

Ümraniye Belediyesi, 2023-2024 Kültür ve Sanat Sezonu için birbirinden farklı etkinlikler hazırlayarak, kültür merkezlerinde on binlerce sanatseveri misafir edecek. 

Ümraniye Belediyesi, bu yıl da yine zengin bir etkinlik ajandası hazırladı. Ümraniye’nin farklı mahallerinde yer alan kültür merkezlerinde yıl boyunca; Gündüz Kuşağı, Akşam Programları, çocuk ve yetişkin tiyatroları, Akademi Ümraniye Kültür Sanat Buluşmaları, Akademi Ümraniye Gençlerle Söyleşi, Hakikat Tohumları Projesi ve Kur’ân-ı Kerim akşamları ile on binlerce sanatseveri ağırlayacak. Ayrıca, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlenen Akademi Ümraniye Kültür Sanat Buluşmaları programıyla da alanlarında uzman olan önemli isimler lise öğrencileriyle bir araya gelecek.

Sanatseverlerin her yıl ilgiyle takip ettiği Kültür ve Sanat Sezonu bu yıl, 7 Ekim Cumartesi saat 12.00’de Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Sıfır Atık Çocuk Tiyatrosu, saat 12.00’de Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Mutlu Kasaba Çocuk Tiyatrosu, akşam saat 19.30’da ise Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sanatçı Erdem Özgen’in, müziğin efsane ismi Zeki Müren’in unutulmaz şarkılarını seslendireceği performansıyla başlayacak.

Kültür Sanat Sezonu’nun başlamasıyla ilgili açıklamada bulunan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Bu yıl da kıymetli sanatseverler için zengin bir etkinlik içeriği hazırladık. 7’den 70’e tüm Ümraniyeli hemşehrilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Etkinlik ajandasına şu linkten ulaşabilirsiniz: https://umraniye.bel.tr/tr/main/eventcalendar

selyus