Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 5 Mart 2016

Veli Dalbudak CNR Kitap Fuarı’nda kitabını imzaladı

Yazar Veli Dalbudak, CNR Expo Kitap Fuarı’nda Arnavutköy Belediyesi’nin kurduğu stantta ‘Havaya Toprağa Suya Yazılan Yazılar’ isimli kitabını imzaladı. Dalbudak, kitap fuarında kendisine gösterilen ilgiden dolayı tüm okurlarına teşekkür etti.

CNR Expo Kitap Fuarı’nda Arnavutköy Belediyesi’nin kurduğu stantta ‘Havaya Toprağa Suya Yazılan Yazılar’ isimli kitabını imzalayan Veli Dalbudak, kitap fuarında kendisine gösterilen ilgiden dolayı önce bu imkanı kendisine tanıyan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’ya ve tüm okurlarına teşekkür etti. Fuarın en akıcı noktasında imza masası kuran Dalbudak, aynı zamanda şiirleriyle da tanınan bir isim. Yazar Dalbudak’ı imza gününde Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran ile Arnavutköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mahmut Okur yalnız bırakmadı.

 

Arnavutköy Belediyesi’nin standını imzalı kitap almak için gelenlerle renklendiren ve kendisine sorulan soruları samimi bir şekilde cevaplayan Dalbudak, Mert isimli bir öğrenciye imzaladığı kitaba “Mert kardeşim hayatta hep mert ol” diye yazarak öğrenciye isminin önemine vurgu yaptı.

Yazarlık tecrübesi ve güler yüzü ile kitaplarını imzalayan Yazar Veli Dalbudak, “İmza günleri bir enerjidir, bir sevgidir, bir coşkudur, bir paylaşımdır. Bugün de öyle oldu çok şükür. Konuştuk, bakıştık, şakalaştık, söyleştik, sohbet ettik. Havaya toprağa suya yazılan yazılar insana dairdi. Arnavutköy Belediyesi’nin bana sunduğu bu imkanla kitabım bir kere daha insanlarla kucaklaştı. Bu vesileyle sevgili Belediye Başkanımız Ahmet Haşim Baltacı’ya, ekibine ve kitaba ilgi gösteren kıymetli okurlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

İlginizi çekebilir

AKM’nin ışıkları yandı

AKM’nin ışıkları yandı

selyus