Cüneyt Özdemir, “Yine yandaşa bağladı diyecekler desinler”
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cüneyt Özdemir, ABD’de gittiği bir hastaneden 4 ay sonrasına randevu alınca, “Burada insanlar tedavi için Türkiye’ye gitmeyi tercih ediyor” dedi.
Türkiye’de sağlık ABD’den daha iyi olduğunu belirten Cüneyt Özdemir şu açıklamada bulundu: “ABD’de hastaneye gittim, Mart ayına randevu verdiler. Daha Kasım’ın sonundayız. Dişine bir şey olur 4 bin dolar 10 bin dolar para alıyorlar. Yine yandaşa bağladı diyecekler desinler, Burada insanlar tedavi için Türkiye’ye gitmeyi tercih ediyor”
Benzer Videolar
-
AK Parti’den şehit annelerine vefa programı
-
Yeşilay Şile Şubesi’nden İlhan Ocaklı’ya ‘Bağımsız Gelecek, Sağlıklı Nesiller’ plaketi
-
İstanbul İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü İlhan Ocaklı ilk iadeyi ziyaretine Şile’den başladı
-
Oytun Erbaş’tan hantavirüs açıklaması: “İnsandan insana bulaşmıyordu, bir varyantı var, And-v virüsü insandan insana bulaşıyor”
-
Çöp evden kurtarılan Süleyman Kavaklı’nın inanılmaz değişimi
-
Sumud Filosu aktivisti Hüseyin Oral, İstanbul’a geldi
-
İlhan Ocaklı’nın önemli misafirleri vardı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aile güçlü olduğunda bireyler de toplum da güçlü olur”
-
Yapay zeka ve iş gücü ilişkisini inceleyen ‘Mesleklerin Geleceği’ raflarda
-
Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz: “Bizim milletimiz son 2 senedir kendi ülkesine yaptığı bağıştan daha fazlasını Gazze’ye yapıyor”
-
Hüseyin Adil Yelkenci, Akit TV’de Sabri Şahsuvar’ın sorularını cevapladı
-
Emine Erdoğan, TOGEM-DER’in geleneksel “Cemre Çarşısı”nın açılışına katıldı


