Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 9 Temmuz 2016

Cumhurbaşkanı Erdoğan hemen oraya gitti

NATO Devlet ve Hükumet Başkanları Zirvesi’nin ardından yurda dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hiç zaman kaybetmeden Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören dayısı Saim Mutlu’yu ve kardeşi Mustafa Erdoğan’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Varşova’da gerçekleştirilen NATO Devlet ve Hükumet Başkanları Zirvesi’nin ardından yurda döndü. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan çıkış yaptıktan sonra sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Medipol Üniversitesi Hastanesi’ne uğradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, tedavi gören dayısı Saim Mutlu’yu ve kardeşi Mustafa Erdoğan’ı ziyaret ettiği, sağlık durumları hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Erdoğan, hastaneye girmeden önce hastanenin yanındaki bir taksi durağına uğrayıp taksicilerle sohbet etti, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayıp fotoğraf çektirdi. Hastanede yaklaşık bir saat kalan Erdoğan, ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı. Erdoğan, vatandaşların sevgi gösterisi ve alkışlarıyla uğurlandı.

selyus