Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 28 Eylül 2018

Ümraniye Belediyesi, sağlığa verdiği desteği Zeynep Kamil Hastanesi’nde de sürdürdü

Ümraniye Belediyesinin sağlık kurumlarına yaptığı desteklere bir yenisini ekleyerek yaptırdığı Zeynep Kamil Hastanesi Zeynep Sultan Salonu’nun açılışı gerçekleşti.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Ümraniye Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur’a plaket takdim etti.

Ümraniye Belediyesi tarafından Zeynep Kamil Hastanesi’nde; otizm, prematüre ve diyabetli bebek ailelerine özel eğitim vermek aynı zamanda personellere performans eğitimi verilmek amacıyla yapılan Zeynep Sultan Salonu’nun açılışı gerçekleşti.

Zeynep Sultan Salonu ve kreşin açılış törenine, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, 2. Bölge Kamu Hastaneleri Başkanı Prof. Dr. Kamil Özdil, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Semra Kayataş Eser, sağlık görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Semra Kayataş Eser açılış konuşmasında, “Otizmli, prematüre bebeklerin ailelerine eğitim vermek ve tedavilerinin takibini yapmak amaçlı hastanenin ihtiyaç duyduğu salon Ümraniye Belediyesi tarafından yapıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine desteklerinden ve sağlık alanında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasında Başkan Hasan Can’ın sağlık konusunda duyarlılığı ve sağlık alanında yaptığı çalışmaları dile getiren 2.Bölge Kamu Hastaneleri Başkanı Prof. Dr. Kamil Özdil, “Bu güzel salonu hastanemize kazandırdıkları için Başkan Hasan Can ve Ümraniye Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur “Sizlere Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can’ın selamlarını iletiyorum. Ümraniye Belediyesi olarak 2004 yılından beri sağlık konusunda birçok çalışma yaptık. Elimizin uzandığı her yere hizmetlerimiz devam ediyor. Zeynep Kamil Hastanesi’nde böyle bir ihtiyaç olduğunu öğrendik ve gerekli çalışmaları yaptık. Böyle anlamlı bir hizmet sunmak bizleri mutlu etti. Mekanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Ümraniye Belediyesi’ne desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederek “Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla bugün Zeynep Sultan Salonu hizmete açılıyor, hayırlı olsun” dedi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, “Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine, Zeynep Kamil Hastanesi’ne böyle bir alanın kazandırılmasına vesile oldukları için teşekkür ediyorum, hayırlı olsun” dedi.

Program açılış konuşmalarının ardından Zeynep Sultan Salonu açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.

 

selyus