Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 9 Aralık 2015

Üsküdar Belediyesi’nden etkili aile iletişimi

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Üsküdar’da bulunan kuran kursu öğrencileri, anaokulu velileri ve ev hanımlara yönelik başlatılan proje çerçevesinde uzman psikolog ve sosyologlarla etkili ve doğru iletişimin sırları paylaşılıyor, vatandaşlara destek sağlanıyor.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Etkili Aile İletişimi programı çerçevesinde kuran kurslarına, anaokullarına ve evlere konuk oluyor. Üsküdar’da bulunan kuran kursu öğrencileri, anaokulu velileri ve ev hanımlara yönelik başlatılan proje çerçevesinde uzman psikolog ve sosyologlarla etkili ve doğru iletişimin sırları paylaşılıyor, vatandaşlara destek sağlanıyor.

Etkili Aile İletişimi programının ilki Uzman Psikolog Zümra Altunterim’in (proje gönüllüsü) ergenlik sorunları, kardeşler arası diyalog ve gelin-kayınvalide ilişkileri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirmesiyle başladı.

Program içerisinde, Zeynep Kamil Hastanesi Müdürü Medine Kahraman’ın annelere yönelik verdiği bilgiler de son derece dikkat celp etti. Üsküdar Belediyesi’nin Park Bahçeler Müdürü Hacer Yılmaz’da oyun alanları ve parklarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.

selyus