Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 13 Mart 2019

Üsküdar’a bir sağlık hizmeti daha

Üsküdar Belediyesi tarafından Yavuztürk Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 112 Acil Servisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Ambülans Servisi Başhekimliği ve Üsküdar 8 No’lu Acil Yardım İstasyonu açılışı gerçekleşti. Yavuztürk Mahallesi’nde gerçekleşen programa AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar AK Parti İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve Üsküdar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Taşçı katılım sağladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşmasını gerçekleştiren Başkan Türkmen, “Değerli kardeşlerim, açılışını gerçekleştirdiğimiz 112 Acil Servisi’nin fonksiyonu çok önemli. Aslına bakarsanız bu gibi yerlerin kıymeti ihtiyaç anında anlaşılıyor ancak her zaman çok önemli olduğunu bilmeliyiz. 112’yi arıyorsunuz ve hemen sizi ilgili en yakın hastaneye ulaştırıyor. Üsküdarımıza, Yavuztürk’ümüze hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Mustafa Ataş ise şunları söyledi; “Yavuztürk Mahallemizin değerli sakinleri hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Çok önemli bir binanın açılışı için burada bulunuyoruz. Bu 112 Acil Servisi binasını buraya kazandıran Başkan Hilmi Türkmen’e sadece bu iş değil, belediyecilik anlamında ortaya koyduğu tüm eser ve projeler için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış programı kurdele kesiminin ardından sona erdi.

selyus