Ana Sayfa SAĞLIK, TÜRKİYE EKONOMİSİ 22 Eylül 2019

Sağlık Bakanlığı tam tesisat orada

TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Sağlık Bakanlığı’na bağlı uçak ve helikopter ambulansları, tam donanımlı ve tüm arazi şartlarına uygun kara araçları, geliştirdiği bilişim teknolojileri ve sağlık taramaları ile TEKNOFEST’te ki yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, ülkenin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle düzenlenen, Sağlık Bakanlığının da sağlık alanında ki paydaşı olduğu Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katıldı.

TEKNOFEST’in ülkeye, millete ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni eden Erdoğan, Türkiye’nin milli teknoloji hamlesinin sembolü haline gelen bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen T3 Vakfı başta olmak üzere tüm kurumlara ve kişilere teşekkür etti.

Festivalde Sağlık Bakanlığı’na bağlı uçak ve helikopter ambulansları, tam donanımlı ve tüm arazi şartlarına uygun kara araçları, geliştirdiği bilişim teknolojileri ve sağlık taramaları ile TEKNOFEST’te ki yerini aldı.

TEKNOFEST İstanbul’a; Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Semih Korkut, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve personeli katılım gösterdi.

selyus