Kudüs’ü savunmak Doğu Perinçek’e kaldıysa vay Müslümanların haline!

Kudüs’ü savunmak Doğu Perinçek’e kaldıysa vay Müslümanların haline!

Bir zamanlar okullarda din dersine ve mescidlere karşı çıkan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kudüs’e sahip çıkarak ya kafasına ya taş düştü ya da AK Parti iktidarı ile arasını iyi tutmak için tiyatro yapıyor!

İsrail’in işkal ettiği Kudüs’ü savunmak Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e kaldıysa vay Müslümanların haline..!!

“AK Parti kapatılma davası bizim dilekçemiz üzerine açıldı. 7’ye 6 çoğunluk kapatılmaya karar verdiği halde daha vasıfla bir çoğunluk arandığı için maalesef kapatılmadı” diyen

Perinçek, bugün ise AK Parti’nin dış politikasına destek verircesine İsrail’in Kudüs’ü işgal etmesine tepki göstererek, “Kudüs bizim kutsal davamızdır. Kudüs yalnızca İslam dünyasının değil, bütün insanlığın ortak meselesidir. Kudüs hiçbir şekilde İsrail’in başkenti olamaz!” dedi.

Daha düne kadar okullarda din dersine ve mescidlere karşı çıkan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ABD ve İsrail’in Batı Şeria ve Kudüs’ü işgal etme planının hazırlıklarına karşı yazılı bir açıklama yaptı.

Perinçek şu ifadeleri kullandı:

“Yüzyılın Anlaşması’ adıyla ABD ve İsrail’in dayatmak istediği projeyi kökten reddediyoruz. Kudüs’ün, Batı Şeria’nın işgalini kabul etmiyoruz. Filistin devletinin ve halkının yanındayız.”

“İsrail’in yasa dışı işgallerinin son bulması için hep beraber mücadele edeceğiz. Bu ortak cephede buluşulması için Vatan Partisi olarak elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Kudüs bizim kutsal davamızdır. Kudüs yalnızca İslam dünyasının değil, bütün insanlığın ortak meselesidir. Kudüs hiçbir şekilde İsrail’in başkenti olamaz!”

selyus