Ana Sayfa DIŞ POLİTİKA 6 Kasım 2019

Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’a “Veda değil Vefa gecesi”

Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, “Siyasette aktifken, görevdeyken, yükselirken dostunuz çok olur. Ama gerçek dostlar siyasette yükselmezken, bir geçiş dönemi yaşadığınızda bir buruk dönem yaşadığınızda yanınızda olanlardır. Onun için vefalı duruşunuzu hiç bir zaman unutmayacağım” dedi. 

Diriliş Gençlik Federasyonu, Çekya (Çekoslovakya) Prag Büyükelçisi olarak atanan Devlet ve Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış için “Veda değil Vefa gecesi” düzenledi. Federasyon Başkanı Berivan Algın’ın ev sahipliğinde İBB Çırpıcı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda Bağış’a yoğun ilgi vardı.

“GERÇKE DOSTLAR SİYASETTE YÜKSELMEZKEN BELLİ OLUR”

En zor günlerinde yanında duranları hiçbir zaman unutmayacağını ve bu vefalı duruşu gerçekleştirenlerin başında da Berivan Algın ve tüm federasyon üyeleri olduğunu ifade eden Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, “Gerçekten burada dostlarımın arasında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Siyasette aktifken, görevdeyken, yükselirken dostunuz çok olur. Ama gerçek dostlar siyasette yükselmezken, bir geçiş dönemi yaşadığınızda bir buruk dönem yaşadığınızda yanınızda olanlardır. Bu anlamda iyi ve kötü günde hep dayanışma içinde olduğumuz Diriliş Gençlik Federasyonu’nun düzenlediği “Veda değil Vefa gecesinde” kardeşlerimizle kucaklaşma imkanını hazırlayan Berivan bacıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bağış, Fetullaçı Terör Örgütü’nün alçakça akın akın üstüne geldiği o süreçte de bugünde yanında olan ve kendisine sahip çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

selyus