Azılı FETÖ’cü Gültekin Avcı, tahliye edildi!
Fetullahçı Terör Örgütü’nün yayın organı olan Bugün gazetesinin yazarı ve Bugün TV’de program yapımcısı, aynı zamanda Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın da avukatlığını yapan eski savcı Gültekin Avcı, tahliye edildi!
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde kapalı yapılan duruşmada, tutuklu sanıklar ve taraf avukatlarının talepleri alındı.
ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST
Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Gültekin Avcı ve Ensar Doğan’ın tutuklukta geçirdiği süreyi, sanık Ramazan Candan’ın ise mevcut delil durumunu dikkate alarak adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. Heyet, adli kontrol şartları kapsamında, yurt dışına çıkış yasağı koyduğu sanıklara karakolda haftada bir imza atma yükümlülüğü getirdi.
Gültekin Avcı, Bugün TV’de program yaptığı dönemlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve devlet organlarına sürekli hakaret ediyordu!
Benzer Videolar
-
AK Parti Genel Merkez Kadın Kollar Başkanı Ercan, Ümraniye’de gençlerle buluştu
-
İslam düşmanı CHP’den “Kadıköy’de camiye hayır” mitingi
-
AK Parti Sancaktepe, Ramazan ayında İstanbul rekoru kırdı
-
AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Feyzullah Torlak’tan Bilgi Evi’ni yeme içme mekanına çeviren Alper Yeğin’e tepki
-
Erdoğan’dan Bakan Gürlek’e “Özgür Özel’i fazla ciddiye alma, işine odaklan”
-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a baba ocağında sürpriz!
-
Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın finali Çekmeköy’de yapıldı
-
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Özel’e tepki
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Terörsüz Türkiye sürecini menziline ulaştıracağız”
-
Abdullah Özdemir, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in seviyesiz ifadeleri siyaset anlayışının çöküşüdür”
-
Başkan Özdemir, “Ramazan’da teşkilatlar ve belediyelerimizle birlikte 5 milyon 400 bin İstanbullu buluşup sohbet ettik, aynı duaya amin dedik”
-
Vali Davut Gül: “Kitap okuma projesi ile okullarımızdaki kitap sayısını 6 buçuk milyondan 13 milyona çıkardık”


