CHP’li kufurbaz Erdal Erbaş, tutuklandı

CHP’li kufurbaz Erdal Erbaş, tutuklandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve serbest bırakılan şüpheli Erdal Erbaş, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ettiği için gözaltına alınan ve çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakılan şüpheli Erdal Erbaş’ın sosyal medya hesapların da yapılan incelemede ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ içerikleri paylaşımları olduğu tespit edildi. Şüpheli, hakkında ‘kamu görevlisine hakaret’ suçundan soruşturma devam ederken, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyede savcılığın ardından hakimliğe çıkarılan şüpheli ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. İrem Demir – Melike İnal / İHA

CHP TRABZON HAYRAT ÜYESİ OLAN ERDAL ERBAŞ DENEN EDEPSİZİN DOSYASI BİR HAYIL KABARIK

HULUSİ AKAR’A HAKARET: ERDOĞAN TERÖRİSTİ OLDUN

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın TBMM’de yaptığı konuşmayı paylaşan Erbaş, “Akar susun konuşmayın. FETÖ teröristiydin şimdi Erdoğan teröristi oldun. Hırsız teröristleri” ifadeleriyle ağır ithamlarda bulundu.

AK PARTİLİ FATMA ŞAHİN’E KÜFÜR

Erdal Erbaş, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Twitter bir mesaj yayınlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i de hedef almaktan imtina etmedi. Küfürbaz Erbaş, Şahin’e “Pis fa…e” diyerek saldırdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DA KÜFRETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir haberinin altına yorum yapan Erbaş’ın burada da Erdoğan’a ağıza alınmayacak ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Erbaş, söz konusu paylaşımında Erdoğan için, “Al o çayı…” diye başlayıp ağıza alınmayacak küfürlerle saldırdı.

ERBAŞ AİLESİ SUÇ MAKİNESİ GİBİ

Devlet büyüklerine hakaret eden Erbaş’ın kendisi de dâhil ailesinin birçok suça karıştığı ve söz konusu suçlardan dolayı yargılandığı ortaya çıktı.

Oğlu Mustafa Erbaş: 2017 yılında kasten yaralama ve tehdit suçundan adli kaydı bulunuyor. 2019 yılından ise mala zarar verme ve tehdit suçundan yargılanıyor.

Erkek kardeşi Güngör Erbaş: 2012’de Trabzon’da kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan adli kaydı bulunuyor.

Kız kardeşi Sebahat Keskin: Kasten yaralama suçlamasından adli kaydı bulunuyor. Geçtiğimiz yıl ise hakaret suçlarından adli olay kaydı yer alıyor.

CHP ÜYESİ ÇIKTILAR

Hakaretler, yaralamalar ve tehdit suçlarından haklarında adli işlem yapılan Erbaş ailesinin aynı zamanda CHP üyesi olması dikkat çekti. Soylu’ya küfreden Erdal Erbaş’ın karısı Hanife Erbaş ve kardeşi Güngör Erbaş’ın CHP Trabzon Hayrat ilçe teşkilatında üyelik kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Küfürbaz Erbaş’ın kızı Tuğba Erbaş’ın ise İstanbul Bahçelievler ilçe teşkilatında üyelik kaydının olduğu kaydedildi.

selyus