Ana Sayfa HUKUK 2 Ocak 2023

Gelecek Partili Şahin, “Yusuf’un sesi duyulmalı, annesinin cezasının infazı ertelenmeli” çağrısında bulundu

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin, geçtiğimiz günlerde annesine verilen hapis cezasının infazının ertelenmesi talebi ile kamuoyunun gündemine gelen, Ewing Sarkom hastası 6 yaşındaki Yusuf Kerim Sayın’ı hastanede ziyaret etti ve babası ile bir araya geldi. Yusuf Kerim Sayın’ın annesi Gülten Sayın’a, “Fettullahçı Terör Örgütü”ne üye olduğu gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezası verilmiş ve cezaevine girmişti.

Kanser tedavisi devam eden Yusuf’a geçmiş olsun dileyen Şahin, sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak Adalet Bakanlığına seslendi.

DEVLET MERHAMETLİ OLMALI

Doktorların yaşama şansının düşük olduğunu belirttiği Yusuf Kerim Sayın’ın, günlerini annesiyle geçirmesi gerektiğine dikkat çeken Şahin, “Devlet merhametli olmalı, Yusuf annesine kavuşmalı. Günahsız bir çocuk Yusuf. Kanser hastası ve tek isteği annesi. Yusuf’u ve babasını hastanede ziyaret ettik, üzüntümüzü paylaştık. Adalet Bakanlığına çağrımız; Yusuf’un sesi duyulmalı, annesinin cezasının infazı ertelenmeli.” ifadelerine yer verdi.

selyus