Çiftlik Bank’ın kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, çıkarıldığı Anadolu Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmasının ardından Maltepe Cezaevi’ne sevk edildi.
Binlerce kişiyi ‘Çiftlik Bank’ isimli sistemle dolandıran ve Brezilya’da teslim olan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirilmişti. Savcılıktaki işlemi tamamlanan Aydın, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” ve “tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı” suçlarından tutuklanması talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişti. Çıkarıldığı mahkemece tutuklama kararı verilen Aydın, polis ekipleri eşliğinde Maltepe Cezaevi’ne sevk edildi.
Maltepe Cezaevi önemli bir dolandırıcıya ev sahipliği yapıyor
Benzer Haberler
-
Tutuklu Başkan Yalım’ın belediyede işe aldırdığı sevgilileriyle ilgili çarpıcı detaylar
-
Duruşma savcısından Ekrem İmamoğlu’na: “Sözlerinizi kabul etmiyoruz, haddinizi aşarsanız haddinizi bildiririz”
-
Ekrem İmamoğlu hakkında yargı mensuplarını hedef aldığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı
-
Tutuklanan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in dosyası İBB dosyası ile birleştirildi
-
Üsküdar Belediyesi’ne rüşvet operasyonu: 20 gözaltı
-
İBB davasında sanıkların cezaevi şartlarına ilişkin iddialar yalanlandı
-
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü’ duruşmasında İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel savunma yaptı
-
Başsavcılık’tan Bozbey soruşturması açıklaması: Mustafa Bozbey ve 30 kişi tutuklandı, 33 kişiye adli kontrol
-
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü’ duruşmasında 18 sanık tahliye edildi
-
Dilek Kaya İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya’ya 15 yıldan az olmamak üzere hapis cezası talebi
-
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü’ duruşmasında 107 sanığa ilişkin tutukluluk incelemesi yapılacak
-
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın anısına anlamlı sergi


