İlhami GÜNAYDIN

Geçmişten Geleceğe

28 ŞUBAT…!!!

28 Şubat, Firavun zihniyetinin, merhum Erbakan hocamıza karşı (MGK) denilen garabet yapının toplantısında yaptıkları post modern darbe girişiminin adıdır….1000 yıl süreceğini söylediler. Değil bin yıl, üç yıl sonra köklerinden yeşeren filizler yeniden iktidar oldu…

Malüm zihniyetin darbesinin ardından, Türkiye ekonomisi 1997 de yüzde 7,5 büyürken, 2001 deki ekonomik krizin etkisiyle yüzde 6 küçüldü..

Enflasyon oranları 1999-2001 döneminde en düşük yüzde 39, en yüksek yüzde 69,7 olarak hesaplanırken, gecelik faizlerin 7 binlere yükselmesi, enflasyonun yüzde 70’lere yükselmesi, uluslararası arenada itibarımızı yerle bir etmiştir….

2002 yılında (MANDACILAR) değil ülkenin gerçek sahipleri, milletin teveccühüyle yeniden iktidara gelerek, güçlü bir Türkiye için yarınlara yelken açtılar….

Dönemin enflasyon canavarı da ancak Ak Parti hükümetleri döneminde 2004 yılında tek haneli rakamlara düşürüldü….

Bu lanet olası darbenin millete maliyeti 200 milyar dolar… Darbeden beslenen, darbe sevicilerine duyurulur..

Hocam sen rahat uyu…Bu millet senden milli ve yerli duruşu öğrendi.. Bu yolda azim ve kararlılıkla yürümeye devam ediyor, edecek….

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için gerekirse, Çanakkale’de ve 15 temmuzda olduğu gibi canını vermeye hazır, milli ve yerli duruşun temsilcileri vardır, hep var olacaktır..

Dün ahirete irtihalinin sene-i devriyesi idi..

Ruhun şad, mekânın cennet olsun….

Bu gün de o şanlı iktidarınıza, firavun zihniyetli darbecilerin bin yıl sürecek dedikleri post modern darbenin sene-i devriyesi….

Türkiye cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçen lanet olası darbeden, şimdi yeller esiyor..

Ancak içerde hâlâ darbe sevicileri yok değil…

Bunlar ağır vaka…Tedavileri mümkün değil.. O kadar ki… Yeter ki bu iktidar gitsin de, Türkiye Cumhuriyeti Devleti de batsın diyecek kadar ağır vaka…Bunlar mandacı, bunlar piyon, bunlar dış güçlerin taşeronları….Lâkin bu necip millet bu tarz girişimlere bir daha fırsat tanımaz…

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti…

Kahrolsun darbelerden beslenen darbeci zihniyet…

Selam ve dua ile.

İlhami Günaydın.

selyus