Abdullah Özdemir, “İbrahim bey, Ekrem beye değil, milletimize hizmet etsin!”

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı üçüncü oturumunda söz alan Trafik Komisyon Başkanı Abdullah Özdemir, birinci oturumda söz alarak İBB Başkan Ekrem İmamoğlu’na tetikçilik yapan İyi Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan’ın “Yenidoğan Metro hattı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmak istendiğini, fakat Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü’nün onaylamadığını, Cumhurbaşkanlığının da bununla ilgili engelleme teşkil ettiğini” ifade eden yalan yanlış bilgilendirmesine cevap verdi.

ABDULLAH ÖZDEMİR, İRBAHİM ÖZKAN’IN YALANINI YÜZÜNE VURARAK DÜZELTTİ

Ulaşım ve Trafik Komisyon Başkanı Abdullah Özdemir, “Bu hat kredisiz, öz kaynakla yapılacak şekilde ihale edilmiştir. Bu hattın yapılması için Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü’nün ve Cumhurbaşkanlığının herhangi bir onayına ihtiyaç yoktur. Yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu hatla ilgili bir çalışma yapacaksa yarın kazmayı vurabilir. Buradan Sancaktepe halkımızın bilgilerine sunuyorum” dedi.

“SANCAKTEPELİLER KENDİSİNİ YETKİYİ EKREM BEYE TEBA OLSUN DİYE VERMEDİ”

Özdemir, “İyi Parti Grup Başkan Vekiline bir tavsiyem var: Sancaktepeliler kendisini yetkiyi Erkem beye teba olsun diye vermedi. Milletimize tabi olsun diye verdi. İbrahim bey kimsenin tetikçiliğine ve infazcılığına soyunmayıp, Ekrem beye değil, milletimize hizmet etsin!”

selyus