Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Eylül 2015

Abdurrahim Boynukalın’a Doğan medya saldırısı

Doğan’ın medya organları, skandal habere tepki göstermek için Hürriyet’tin önünde yapılan eyleme destek veren AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın’ı hedef gösteren yayınlar yaptı.

PKK’nın Dağlıca baskınından yola çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında skandal bir yayın yapan Hürriyet, şimdi de AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın’ı hedef göstermeye başladı. Erdoğan’ın canlı yayında söylediği sözleri çarpıtıp büyük bir provokasyona imza atan Hürriyet, özür dilemek yerine saldırıya geçti. Doğan’ın medya organları, skandal habere tepki göstermek için gazete önünde yapılan eyleme destek veren Boynukalın’ı hedef gösteren yayınlar yaptı.

LİNÇ KAMPANYASI

Hürriyet’in işaret fişeği ile hakkında sosyal medyada linç kampanyası başlatılan Boynukalın, Yeni Şafak’a yaptığı açıklamada, “İstiyorlar ki kimse Recep Tayyip Erdoğan’ı, davasını, misyonunu savunmasın. Kim savunuyorsa da hedef gösteriyorlar, yok etmek istiyorlar. Evet ben dün oradaydım. Gerekirse bundan sonra da olacağım” dedi. Doğan Grubu ile Hürriyet gazetesinin ilk defa böyle bir tepkiyle muhatap olduğunu dile getiren Boynukalın, Hürriyet’in daha önce yaptığı provokatif haberlerle Cumhurbaşkanı’nı idamla tehdit ettiğini anımsattı.

TERÖRİSTLERİ KOLLUYORLAR

Boynukalın, asker ve polisleri şehit eden terör ögütlerini koruyup kollamak için yayınlar yapanların, Erdoğan misyonunu savunanları hedefe koyduğununu altını çizdi. Boynukalın şunları söyledi: “Bu zamana kadar karakter suikasti yaptılar, savcımızı şehit eden teröristlerin reklamını yaptılar, Cumhurbaşkanımızı idamla tehdit ettiler, şehitlerimiz üzerinden provokasyon yaptılar, fakat hiçbir toplumsal tepki görmeyip, basın özgürlüğünün arkasına sığınmanın verdiği rahatlıkla hareket ettiler. Artık böyle olmamalı. Böyle bir özgürlük dünyanın hiç ülkesinde hiçbir medya kurumunda yok. Bu ülkeyi bölmeye çalışan, seçilmiş liderlerimizi hedef gösteren kim olursa olsun karşısında olacağım.”

Kaynak: Yeni Şafak

selyus