Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Ekim 2018

Ahde Vefa Platformu, Ferhan Ademhan’ı ziyaret etti

Ahde Vefa Platformu, İstanbul Ticaret Odası Meclis üyesi, Doğu ve Güneydoğu kanaat önderi Ferhan Ademhan’ı ziyaret etti.

Henüz geçtiğimiz aylarda kurulmasına rağmen adını önemli STK’lar arasına yazdıran Ahde Vefa Platformu, gündemden düşmeyerek anlamlı hizmet ve ziyaretleri ile adından çokça söz ettiriyor.

Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak öncülüğünde gerçekleşen bu ziyarete Analiz Uzmanı Taner Akkuş ile ünlü ressam ve tasarımcı Sevda Arslanoğlu da eşlik etti.

FERHAN ADEMHAN, “AHDE VEFA ÇOK ÖNEMLİ”

Ademhan, “Ülkemizin önde gelen siyasetçileri, kanaat önderleri, sanatkarları, sanatçıları ve çeşitli alanda hizmetleriyle toplumun gönlünde taht kurmuş değerlerimizi hatırlamak amaçlı kurulan bu platformu kutluyorum. Dünyasını değiştirerek baki aleme giden ve unutulmaya terkedilmiş değerlerimizi ahde vefa ile hatırlayarak geride kalan biz ailelerini ve çocuklarını kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak çok anlamlı bir hizmet. Bu vesileyle Türkiye’nin en genç kanaat önderi analiz uzmanı kıymetli Taner Akkuş kardeşim ve İBB Meclis Üyesi Nuran Kırlak başkana bu anlamlı ziyaretleri için çok teşekkür ederim” dedi.

“ALLAH BİZLERE YAKINLARIMIZA ZİYARET VE YARDIMI EMREDİYOR”

Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nuran Kırlak ise: “Bu ziyaretler toplumumuzun dinamik taşları ve manevi değerleri olan kıymetleri hatırlamak ve hatırlatmak amaçlıdır. Çünkü Allah bizlere Sıla-i Rahim ziyaretlerini, yakınlarımıza ve komşularımıza yardım yapmayı emretmektedir. Bu vesile ile platformumuzu onurlandırarak ziyaretimizde bizleri güzel yüreği ile ağırlayan kanaat önderimiz Ferhan Ademhan başkanımıza çok teşekkür eder, ünlü bestekarımız ve duayen üstadımız Yıldırım Gürses’i de rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Ziyarette, ünlü ressam ve tasarımcı Sevda Arslanoğlu, Başkan Kırlak ile birlikte Ademhan’a platform adına bir tablo hediye etti.

selyus