Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Aralık 2022

Ahlaksızca yorum yapan Türel Ağyol’a AK Parti’den de tepki geldi

Fotoğrafın altına ahlaksız yorum yapan Ağyol’a AK Parti cenahından tepki verilerek partilerini ve Tuzla Belediyesini zorda bıraktığını belirttiler. Böyle bir gelişmeyi asla tasvip etmediklerini belirten Başkan Kabaktepe, üzgün olduklarını, yapılanları kabul etmediklerini, gerekli işlemleri başlatarak disiplin sürecini işleteceğini söyledi.

Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Türel Ağyol’un sosyal medyada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafına yaptığı yorumdan sonra CHP ve İYİ Parti üyeleri, Tuzla Belediyesi’nin önünde toplanarak protesto gösterisi düzenledi.

Canan Kaftancıoğlu, “Memleketin derdini kendilerine dert edinmiş genel başkanlarımıza derviş misali ahlaksız yorum yapmayı marifet sanırlar. Bu yapılanlar genel başkanlarımıza yönelik değildir elbette” dedi.

Buğra Kavuncu ise, “AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe bizi aradı. Üzgün olduklarını, yapılanları kabul etmediklerini, gerekli işlemleri başlatarak disiplin sürecini işleteceğini söyledi. Umarım söyledikleri gibi olur” diye konuştu. DHA

İlginizi çekebilir

Kışlalar taşınmaya başladı

Kışlalar taşınmaya başladı

selyus