Ahmet Öztürk, CHP’lilerin yalanlarını kibarca yüzlerine vurdu!
Kadıköy Belediye Meclisi Kasım ayı oturumlarında söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Ahmet Öztürk, hem CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hem de Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nı ağır bir dille eleştirdi!
Mecliste yaptığı konuşmada sakin ve kibarca CHP’lilerin yalanlarını yüzlerine vuran Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Ahmet Öztürk, bir şey yapmadı dedikleri İBB önceki yönetiminin Kadıköy’e yaptıklarını tek tek anlattı.
“KILIÇDAROĞLU NAMUS SÖZÜNÜ TUTMADI!”
İBB’nin işten çıkarmalarıyla ilgili de konuşan Öztürk, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kimseyi çıkarmayacaklarına dair namus sözü vermişti ancak sözünü tutmadı. Bu konuyla ilgili de çok eleştiriliyorsunuz. Ayrıca işten çıkarılanlar öyle söylendiği gibi 29 Mart’ta işe alınmadı. Onun öncesinde mülakatlar falan oldu ancak seçimlerden dolayı alımları gecikti” dedi.
“ALLAH’TAN KORKUN. AK PARTİ SAYESİNDE KADIKÖY HİZMET GÖRDÜ”
CHP’lilerin, İBB’nin önceki yönetimi Kadıköy’e hizmet etmedi yalanına sert tepki veren Ahmet Öztürk, “30 yıl Kadıköy’ü yöneten zihniyet gelmiş İBB Kadıköy’e bir çivi bile çakmadı diyor. Allah’tan korkun. AK Parti sayesinde Kadıköy hizmet gördü. Sizin elinizde bu ilçe 30 yıl köy olmaya doğru geri gitti” diye konuştu.
Benzer Videolar
-
Sultanbeyli’de “Çevre ve Sıfır Atık Festivali” başladı
-
Sarıyer’de İETT otobüsü alev topuna döndü, kullanılamaz hale gelen araç havadan görüntülendi
-
Kağıthane’de metrobüste yangın çıktı
-
Gaziosmanpaşa’da Hıdırellez coşkusu
-
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gürültü kirliliğine yapay zekalı çözüm
-
Beykoz’da İSKİ kaynaklı su arızası 90’lı yıllardaki İstanbul’u hatırlattı
-
İstanbul Valiliği: İzinsiz gösteri ve yürüyüş yapan 575 kişi gözaltına alındı
-
Mecidiyeköy’de izinsiz 1 Mayıs yürüyüşüne polisten müdahale
-
Kırmızı ışık ihlali yapan İETT otobüsü çocuğu altına aldı, metrelerce sürükledi
-
Sultanbeyli’de 66 araç ve 482 personelle ‘bahar temizliği’ başladı
-
Ömerli Barajı doldu, İstanbul’da yeşil ve mavi buluştu
-
İstanbul Boğazı’nda gemi yalıya metreler kala karaya oturdu, geçişler geçici olarak durduruldu


