Ahmet Öztürk, CHP’lilerin yalanlarını kibarca yüzlerine vurdu!
Kadıköy Belediye Meclisi Kasım ayı oturumlarında söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Ahmet Öztürk, hem CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hem de Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nı ağır bir dille eleştirdi!
Mecliste yaptığı konuşmada sakin ve kibarca CHP’lilerin yalanlarını yüzlerine vuran Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Ahmet Öztürk, bir şey yapmadı dedikleri İBB önceki yönetiminin Kadıköy’e yaptıklarını tek tek anlattı.
“KILIÇDAROĞLU NAMUS SÖZÜNÜ TUTMADI!”
İBB’nin işten çıkarmalarıyla ilgili de konuşan Öztürk, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kimseyi çıkarmayacaklarına dair namus sözü vermişti ancak sözünü tutmadı. Bu konuyla ilgili de çok eleştiriliyorsunuz. Ayrıca işten çıkarılanlar öyle söylendiği gibi 29 Mart’ta işe alınmadı. Onun öncesinde mülakatlar falan oldu ancak seçimlerden dolayı alımları gecikti” dedi.
“ALLAH’TAN KORKUN. AK PARTİ SAYESİNDE KADIKÖY HİZMET GÖRDÜ”
CHP’lilerin, İBB’nin önceki yönetimi Kadıköy’e hizmet etmedi yalanına sert tepki veren Ahmet Öztürk, “30 yıl Kadıköy’ü yöneten zihniyet gelmiş İBB Kadıköy’e bir çivi bile çakmadı diyor. Allah’tan korkun. AK Parti sayesinde Kadıköy hizmet gördü. Sizin elinizde bu ilçe 30 yıl köy olmaya doğru geri gitti” diye konuştu.
Benzer Videolar
-
Ömer Çelik: “Özgür Özel’in AK Gençlikten ’siyaset öğrenmesi’ daha sağlıklı bir yaklaşım olur”
-
Abdullah Özdemir, üç ilçede düzenlenen pikniklerde teşkilat mensupları ve aileleriyle buluştu
-
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “Terörsüz Türkiye’de yeni bir aşamadayız”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti Türkiye kitabıdır, herkese bir sayfa var””
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “28 Şubat zihniyetinin tekrar canlandırılmasına izin vermeyeceğiz”
-
Ana muhalefetin ahvali…
-
Gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Babalar Günü” sürprizi
-
Süleyman Soylu’dan Sami Özdil’e vefa
-
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, “İstanbul, Türkiye ticaretinin, sanayisinin ve üretiminin kalbidir”
-
AK Parti İstanbul’dan 39 ilçede üye buluşmaları: 5 ayda 50 bin yeni üye
-
Adeta gövde gösterisi halinde yüzlerce kişi AK Parti’ye geçti
-
CHP İstanbul İl Başkanı Tekin, “Bir itirafçı: “Kurultay dönemi 70 delegeye 70 daire verdim” diyor, bunu sorgulamayalım mı?”


