Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Şubat 2019

Ahmet Poyraz’a her gittiği mahallede yoğun ilgi var

Çekmeköy Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz, Hamidiye, Nişantepe ve Kirazlıdere Mahallelerine giderek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. “Söz Sizde” sloganıyla Çekmeköylülerle bir araya gelerek yaptıkları ve yapacakları projeler ile hizmetleri anlatan Başkan Poyraz, ayrıca vatandaşları dinleyerek hem kendisi hem de ekipleri notlar aldı.

Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu ve yoğun katılımların olduğu toplantılarda Başkan Ahmet Poyraz’a ilgi bir hayli fazlaydı.

Her mahalleye Kültür Merkezi, Aile Sağlığı Birimi, Bilgi Evleri hedeflerini önümüzdeki süreçte yakalayacaklarını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim yalan dolan siyasetle işimiz olmaz. AK Belediyeler olarak söz verdi mi yapar. 2014 seçim beyannamemizde söz verdiklerimizden fazlasını yaptık. İnşallah 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizden yeniden görev alıp Çekmeköy’ümüzü İstanbul’un marka şehri haline getireceğiz” dedi.

selyus