Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Haziran 2016

AK Kadıköy’den vefalı iftar

AK Parti İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde 12 Haziran Pazar günü Devlet Demiryolları Fenerbahçe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen Geleneksel Vefa İftarı’na özellikle eski teşkilatların fazlaca ilgi göstermesi geceye ayrı bir lezzet kattı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı Geleneksel Vefa İftarı’na yoğun katılım oldu. 12 Haziran Pazar günü Devlet Demiryolları Fenerbahçe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa özellikle eski teşkilatların fazlaca ilgi göstermesi iftara ayrı bir lezzet kattı.

İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde gerçekleşen Geleneksel Vefa İftarı’na; AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, önceki dönem AK Parti Milletvekilleri Gürsoy Erol ve Şebnem Koçakelçi, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Kahya, Av. Fadime Taycı, Gülsüm Karslı, İl Disiplin Kurulu Üyeleri Av. Nimet Kirişçi ile Veysi Akay, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Saniye Çoban, Nagihan Yılmaz ve Züleyha Şekerci, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, Kadıköy Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, üç kademe ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ile yönetimleri, geçmiş dönem yönetimlerde ve mahallelerde görev almış teşkilat mensupları katıldı.

 

Geçen sene aynı mekanda yine vefa iftarı yaptıklarını, ancak o zaman içlerinin buruk olduğunu, çünkü 7 Haziran’da emeklerinin karşılığını alamadıklarını dile getiren İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin “O gün demiştik yarım kalan bu işi tamamlayacağız. Çok şükür hepinizin gayretiyle yarım kalan işimizi tamamladık ve yeniden tek başımıza iktidar olduk. Vefa, bu davaya hizmet edenleri unutmamaktır. Biz bizden önce hizmet eden değerli büyüklerimiz ve bugün hizmet eden sizlerle güçlü bir Kadıköy’üz. Buradan yansıttığınız bu kardeşlik tablosu için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Şahin’in konuşmasının ardından sırasıyla İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, Milletvekili Hurşit Yıldırım ve önceki dönem Bingöl Milletvekili Şebnem Koçakelçi teşkilat mensuplarına selamlama konuşması yaptılar. Kaynak: İlçe Tanıtım Medya Birimi

selyus