Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Mart 2017

AK Kadıköy Gençliği Başbakan Yardımcısı Canikli’yi ağırladı

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları’nın öncülüğünde AK Parti Kadıköy İlçe Kolları tarafından düzenlenen “Giresunlu Genç Hemşehri Buluşması”na katıldı. Kadıköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’de katıldı.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları’nın öncülüğünde AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Giresunlu Genç Hemşehri Buluşması”na katıldı. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ile İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak’ın da hazır bulunduğu Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans ve Spor Salonunda düzenlenen programda gençlere seslenen Canikli, 15 Temmuz’da yapılan saldırının bir benzerinin ekonomide de yapıldığını belirterek, “Doların fiyatını yükselterek, TL’yi yerlerde süründürmek isteyerek, bütün piyasaları allak bullak ederek Türkiye’yi yönetilmez hale getirmek istediler.” diye konuştu.

“GENÇLERİN MESLİCTE TEMSİL EDİLMESİNİN ÖNÜNÜ AÇAN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadıköy İlçe Kolları Gençlik Başkanı Erkan Alemdar, “16 Nisan halk oylaması ile ilgili bize en çok 18 yaş seçilme hakkıyla ilgili sorular geliyor. Neden diye sorduğumuzda, 18 yaşında çocuktan milletvekili mi olur diyorlar. 21 yaşında ilçe gençli kolları başkanlığına seçilmiş bir kardeşiniz olarak yaklaşık 2,5 yıldır 60 bin genç seçmeni olan Kadıköy’ümdeki gençleri temsil etmeye ve onlara ulaşmaya çalışıyoruz. 18-30 yaş arılığı rakamını Türkiye ortalamasına vurduğunuzda 14,7 milyon gece tekabül ediyor. Gördüğünüz üzere genç nüfusu olan dinamik bir ülkeyiz.

Bu soruları soranlar şunu unutuyorlar; 18 Mart Çanakkale Zaferinde ve 15 Temmuz hain kalkışmada bu ülke için canını ortaya koyan binlerce genç kahraman, birliğimiz, bayrağımız, vatanımız, milletimiz, devletimiz için şehit oldular. Biz gençlerin mecliste temsili için önümüzü açan ve kendisi de gençlik kollarından yetişen Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

   

“ARTIK GİZLEMİYORLAR DA ÇÜNKÜ, 15 TEMMUZ’UN VERDİĞİ ŞAŞKINLIK HALA DEVAM EDİYOR”

Artık ellerinde Türkiye’ye yönelik istikrarı bozacak bir şey kalmadığını, FETÖ’nün bu anlamda onların ellerindeki “son barut” olduğunu ifade eden Canikli, Almanya’nın dış istihbarat teşkilatı Federal Haberalma Servisi’nin (BND) Başkanı Bruno Kahl’ın FETÖ’nün terör örgütü olduğuna ilişkin ellerinde yeterli delil olmadığına yönelik açıklamalarını hatırlattı.

Canikli, “Bütün dünyanın gözü önünde cereyan etti. Tartışmasız bir şekilde en kanlı yüzünü 15 Temmuz gecesi göstermedi mi? Onlar bilmiyorlar mı? Biliyorlar. Bunun anlamı şu, ‘onları aslında biz kullanıyoruz, onlar aslında bizim adamımız, bu işte biz görevlendirdik ama başaramadılar.’ Artık gizlemiyorlar da çünkü, 15 Temmuz’un verdiği şaşkınlık hala devam ediyor.” şeklinde konuştu. 

selyus