Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Aralık 2015

AK Kadınların başarılı çalışmaları meyvelerini veriyor

Saha çalışmalarında ortaya çıkardıkları sorunların çözümleri 64. Hükümet Eylem Planı’nda yer aldığını ifade eden AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, “Kahvelerde, sahada, sokaklarda, parkta, bahçelerde, evlerde varlık gösterdiklerini bildiren Çam, “Birebir kadınlarımızın, halkımızın dilek ve temennilerini aldık. Bizden beklentilerini aldık ve bir yol haritası çizmek istedik. Bunu Genel Başkanımıza ilettik ve sonrasında da böylesine güzel bir eylem planı çıktı”

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti’nin kadınlarla büyüyen bir parti olduğuna işaret ederek, kadınların AK Parti kurulduğundan itibaren kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği destekle sahada ve siyasette yer almaya başladığını ifade etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kamuoyuna açıkladığı 64. Hükümet Eylem Planı’nda, AK Partili kadınların saha çalışmalarında ortaya çıkardıkları sorunlara karşı çözümler yer aldı. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak AK Kadınların seçimlerde elde ettikleri başarılı çalışmalardan sürekli bahsetmiştik. Türkiye genelinde elde edilen başarının öncüsü İstanbul’un AK Kadınları olduğunu yerel bir site olarak hep ifade ettik. Bugün gelinen güzel nokta ise genel başkanında bizim gibi düşünmesi.

AK Parti’nin 4 milyon 234 bin üye sayısının yaklaşık dörtte birinin İstanbul’un AK Kadınlarının olduğunu hatırlarsak, yaptıkları başarılı çalışmalarla örnek ve öncü bir il olduğunu görmüş oluruz..

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kongrede kadınlar için söylediklerini şöyle bir hatırlayalım: “AK Parti’yi anlamak isteyenler, başarımızın sırrını merak edenler, nasıl yüzde 50 oy aldığımızı, çıtayı nasıl yükselttiğimizi anlamak isteyenler ve bu başarının arkasındaki sırrı görmek isteyenler AK kadınlara baksınlar, AK kadınların nur yüzlerine o güzel emeklerine baksınlar”

KADIN ÜYE SAYISI 4 MİLYON 234 BİN

14 yıl önce imkansızlıklar içerisinde yola çıktıklarını, ancak bugün 81 ilde 919 ilçede örgütlenmeyi sağladıklarını ve 4 milyon 234 bin üyeye ulaştıklarını belirten Genel Başkan Lütfiye Selva Çam, 64. Hükümet Eylem Planı’nda da AK Partili kadınların önemli bir misyon üstlendiğini ifade etti. Kahvelerde, sahada, sokaklarda, parkta, bahçelerde, evlerde varlık gösterdiklerini bildiren Çam, “Birebir kadınlarımızın, halkımızın dilek ve temennilerini aldık. Bizden beklentilerini aldık ve bir yol haritası çizmek istedik. Bunu Genel Başkanımıza ilettik ve sonrasında da böylesine güzel bir eylem planı çıktı” dedi.  AA

selyus