AK Parti Ataşehir’den “Önce memleket tabi ki evet” toplantısı

AK Parti Ataşehir’den “Önce memleket tabi ki evet” toplantısı

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın öncülüğünde “Önce memleket tabi ki evet” temalı birlik beraberlik toplantısı düzenledi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ataşehir’de bir mekânda “Önce memleket tabi ki evet” temalı birlik beraberlik toplantısı düzenledi. AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, İstanbul Milletvekili Hasan Sert ile AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagil, Belediye Meclis Üyeleri, Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ataşehir Kanaat Önderleri, Ataşehir STK’ları, muhtarlar ve işadamları katıldı.  

İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ile İstanbul Milletvekili Hasan Sert’in selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti’nin kuruluş sürecinden özetle bahsederek şunları söyledi: “Öncelikle bu toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. 14 Ağustos 2001’de, Ankara’da, Bilkent Otel AK Parti’nin Türk siyasi hayatında varoluşunu deklare ettik. Burada iki sloganımız var, aydınlığa açık, karanlığa kapalı. Çok anlamlıdır. Türkiye’nin o zamanki süreçlerini düşünün. Milletin gündemi ayrı, hükümetin gündemi ayrı. Faili meçhuller. Bir sürü buna benzer bir türlü hukuk devletiyle bağdaşmayan uygulamalar. Güven sorunu, istikrar sorun yaşayan bir ülke. Her şey Türkiye için dedik ve yola çıktık. Bu her şey Türkiye için cümlesi 4 kelimeden bir araya gelen basit bir cümle değildir. Bu derinliği olan bir slogandır. Bunun içerisinde; kuzey-güney, doğu-batı demeden Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü vurgusu vardır.” dedi.

 

selyus