Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Haziran 2017

AK Parti Ataşehir, eski teşkilatlarını vefa iftarında ağırladı

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen “vefa iftarı” bu yılda devam etti. AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av Mustafa Naim Yağcı’nın öncülüğünde düzenlenen vefa iftarına teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, teşkilatlarda görev yapmış eski ilçe başkanı, yönetici, mahalle başkanları ile mahalle teşkilatlarını Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ nde düzenlediği ‘Vefa İftarı’nda bir araya getirdi. İftar davetine Genel Merkez MKYK Üyesi Ayşegül Esra Atik, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, ilçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü ve teşkilat mensupları katıldı.Program da sözalan ilçe Başkanı Av Mustafa Naim Yağcı, “Kuruluşundan bu yana partimizde emeği olan siz değerli teşkilat mensuplarımızla iftar sofrasında Ramazan’ın güzelliğini yaşıyoruz.

Bu akşam asıl olan gönülden siz değerli dostlarımızla bir arada olmak, aynı duyguyu, muhabbeti paylaşmak. Ramazan bereket ayıdır, rahmet ayıdır, paylaşma, kardeşlik, dayanışma ayıdır ve bunu da vesile kılmak suretiyle bu akşam partimize Ataşehir’imize hizmet veren siz değerli dostlarımızda artık geleneksel hale getirdiğimiz vefa iftarımızı organize ettik.. Bu güzel Ramazan akşamında, iftar sofrasında bizleri bir arada buluşturan Rabbime sonsuz hamdü senalar olsun. Bir parti çatısı altında ülkemize, milletimize, Ataşehir’imize hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Sizler kuruluşundan bu yana bu bayrağı taşıdınız, Ataşehir’imize hizmet ettiniz. Bayrağı diğer arkadaşlarımıza devrettiniz. Onlardan şuan ki kardeşlerimize yani bizlere bayrak devredildi ve bu bayrağı bizlerde aldık onurumuz bildik. Hem partimizi temsil etmek, hem ülkemize, milletimize mazlum coğrafya mağdur coğrafyaya hizmet etme, hem de bu bayrağı daha yükseklere taşıma adına mücadele veriyoruz.  Bu emaneti bizlere teslim edenlere mahçup olmamak için davamızı hak ettiği yerlere taşımak, Ataşehir’imize en güzel hizmeti yapmak için bu görevi üstlendik. Bu görev omuzlarımızda olduğu müddetçe hem partimize hem de Ataşehir’imize elimizden gelen hizmeti vermeye gayret edeceğiz.” dedi.

 

 

selyus