Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Eylül 2021

AK Parti Ataşehir İlçe Danışma Meclisinde coşku ve birlik beraberlik vardı

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, “Teşkilat Gündemli” Danışma Meclisi’ni gerçekleştirdi. İlçe Başkanı İsmail Erdem’in ev sahipliğinde Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleşen danışma meclisine İstanbul Milletvekilleri katıldı.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Burak Çiftçi’nin Divan Başkanlığı’nı yaptığı Danışma Meclisinde bir konuşma yapan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, teşkilatlarına gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

“ÖNCE 2023 DİYORUZ. BİR TARAFTAN 2053 DİYORUZ, BİR DİĞER TARAFTAN 2071 DİYORUZ VE ‘DURMAK YOLA DEVAM’ DİYORUZ”

İktidar partisi olarak hedeflerinin yüksek olduğunu söyleyen Başkan Erdem “Önce 2023 diyoruz. Bir taraftan 2053 diyoruz, bir diğer taraftan 2071 diyoruz ve ‘Durmak Yola Devam’ diyoruz.

Ataşehir teşkilatı olarak bizim biraz daha farklı bir mesafe almamız gerektiği için ‘Durmak Yok Koşarak Yola Devam’ diyoruz” şeklinde konuştu.

İsmail Erdem, “Önümüzdeki 20 ayda durmadan, Cumartesi-Pazar demeden gece gündüz çalışarak ülkemizin kader seçimi 2023’de Cumhurbaşkanımızı ikinci defa halk oyuyla tekrar seçme zamanı…

Arkasından fazla bir zaman yok ve 9 ay sonra da İstanbul’un kaderinde, İstanbul’a 25 yıllık emeği, hizmeti geçen başta cumhurbaşkanımız olmak üzere çilekeş insanların o alın terlerinin hakkını, İstanbulluların emanetini 2024 yılı Mart ayında geri alacağız. Bununla beraber Ataşehir halkının ortak arzusu olan Ataşehir Belediye yönetimini AK Parti’li yapmak” dedi.

Başkan Erdem, danışma meclisindeki konuşmasında ilgili bakanlıkların Ataşehir’e kazandıracağı önemli projelerden de bahsetti. Kaynak: İstanbul Takipte Haber Merkezi

İlginizi çekebilir

ÇEKMEKÖY’DE SAHA NE DİYOR!

ÇEKMEKÖY’DE SAHA NE DİYOR!

selyus