Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Kasım 2016

AK Parti’de siyaset yapmak ancak özel seçilmiş insanlara nasip bir iştir

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlen toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “AK Parti’de siyaset yapmak herkese nasip olacak bir şey değildir. Ancak ve ancak özel seçilmiş insanlar nasip bir iştir.”

AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nca Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya katılarak partinin 2001 yılında kurulduğunu ve bir yıl sonra tek başına iktidara geldiğini hatırlatan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti’de 14 yıllık hizmet süresinde isimsiz kahramanların alın terleri olduğunu vurguladı.

AK Parti’de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğuna değinen Ataş, “AK Parti’de siyaset yapmak herkese nasip olacak bir şey değildir. Ancak ve ancak özel seçilmiş insanlara nasip bir iştir. Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmuş olduğu siyaset yapmak ve gecesini gündüzüne katarak bugüne kadar yapılmış seçimlerde bayrağı en zirveye taşıma noktasında fedakarlık yapan kardeşlerimizin alınlarından öpüyorum.” diye konuştu.

Ataş, iktidara gelmeden önce, her konuda dibe vurmuş bir Türkiye’nin olduğunu, ekonomide, sağlıkta, ulaşımda ülke insanının hak etmediği yerlerde bulunduğunu ve kendilerinin ise şimdi dünyada zirve noktasına gelen bir ülke inşa ettiklerini anlattı.

Ataş, şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti dibe vurmuş bir Türkiye’yi alıp, bugün dünya ülkeleri içerisinde en zirve noktasına taşımanın azmi ve gayreti içerisinde olmak tabi ki şerefli insanlara nasip olacak bir iştir. Bunun için herkese nasip olacak bir iştir değil diyorum. Allah muhafaza etsin yürüyen merdivene ters binen, ters yürüyen bir liderin siyasi partisinde siyaset yapabilirdiniz ama siz dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmuş olduğu AK Parti’de siyaset yapmanın onurunu, şerefini izzetini hep yaşadınız, yaşamaya da devam ediyorsunuz.”

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da katılarak konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Ataş ve Çalık, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Malatya’da yaralanan İnönü Üniversitesi BESYO öğrencisi Enes Gün’e şilt verdi.

selyus