Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Ekim 2017

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ümraniye protokolü ile buluştu

Ümraniye Belediyesi, Cumhuriyetin 94. Yılı kutlamaları kapsamında, Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerinde, Ümraniye protokolünü ağırladı. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş da katıldı.

Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde Tantavi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Mesut Özdemir ve Adnan Zeki Bostancı, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, muhtarlar ve öğretmenler katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, “Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına sabahın erken saatlerinde çeşitli etkinliklerle başladık. Cumhuriyetin 94. Yılı ülkemize ve milletimize kutlu olsun.” dedi.

Ardından bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun dedi. Bu millet şanlı ve kahraman bir millettir. Dün olduğu gibi bugün de koruyup kolluyor. Tekrar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

Programa katılarak bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Bugün burada bulunmamızın sebebi Cumhuriyetimizin 94. Yılını birlikte kutlayıp çeşitli programlara katılmaktır. Bugün 15 Temmuz gecesi yaşadığımız o darbe girişimi olayında kahramanlık gösteren neslimiz, ecdadımızın yaptığı gibi vatanını korumuştur. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 15 yıldır bizler de ülkemize hizmet ediyoruz. Bugün bu organizasyonu gerçekleştirerek bizleri bir araya getiren herkese teşekkür ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.” diye konuştu.

 

selyus