Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Ocak 2024

AK Parti İBB adayı Murat Kurum’dan İstanbulluları sevindirecek vaat!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbullulara toplu ulaşım için sevindiren bir vaat verdi. Kurum, son olarak yüzde 18 zamlanan otobüs, metrobüs ve metro başta olmak üzere toplu ulaşıma indirim yapacaklarını söyledi. “Ulaşımda zam değil indirim yapacağız” diyen Kurum, İstanbul için dev projelerini perşembe günü açıklayacaklarını duyurdu.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmalarına devam ediyor. Beşiktaş esnafını ziyaret eden Kurum, Beşiktaş çarşıda bir çiçekçiden çiçek alarak basın mensuplarına ve vatandaşlara hediye etti.

“TOPLU ULAŞIMNA İNDİRİM YAPACAĞIZ”

Bir vatandaşın “Bu İETT zamları ne olacak?” sorusu üzerine Kurum, “Zammı bırak, biz indirim yapacağız, indirim. Vatandaşımız ne istiyorsa o olacak. Biz vatandaşın zor gününde yanında olacağız dedik, olduk. Konut yapacağız dedik, yaptık. Verdiğimiz sözleri tuttuk. İstanbul’da da biz hiçbir zaman ne esnafı, ne emekliyi, ne genci ne yaşlıyı çaresiz bırakmayız” dedi.

Kendisini takip eden basın mensuplarına çiçek veren Murat Kurum, “İstanbul’un her tarafını yeniden böyle çiçek gibi yapacağız, dikey bahçeleri geri getireceğiz. Mahalle bahçeleri açacağız” diyerek esnaf ziyaretini tamamladı

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olarak ilan edilen eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da seçim çalışmalarına devam ediyor. Kurum bu kapsamda bugün Beşiktaş çarşı esnafını ziyaret etti. Esnaf ile sohbetinde vatandaşların mülkiyet ile ilgili şikayetlerini dikkate alacaklarını ve mülkiyet haklarını koruyacaklarını belirten Kurum, aynı zamanda toplu ulaşım müjdesi verdi.

İlginizi çekebilir

Mecliste terörist var!

Mecliste terörist var!

selyus