Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Nisan 2016

AK Parti İl Binası’na patlayıcı madde atıldı

Beyoğlu Sütlüce’de bulunan AK Parti İstanbul İl Merkezi binasının bahçesine kimliği belirsiz bir kişi tarafından patlayıcı madde atılması polisi alarma geçirdi.

Beyoğlu Sütlüce’de bulunan AK Parti İstanbul İl Merkezi binasının arka tarafta bulunan bahçesine kimliği belirsiz bir kişi tarafından patlayıcı madde atıldı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, bölgeye çok sayıda zırhlı polis aracı ve polis ekibi sevk edildi. Özel Harekat ekipleri bina ve patlamanın meydana geldiği noktada geniş güvenlik önlemi aldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de patlamanın olduğu yerde incelemelerde bulundu. Patlayıcı maddenin birbirine bağlanmış 2 torpil olduğu ve art arda patladığı öğrenildi.

Çevrede operasyon yapan polis ekipleri, olayla ilgili bir şüpheliyi gözaltına alarak ilçe emniyete götürdü.

BAŞKAN TEMURCİ’DEN SERT TEPKİ

Olayla ilgili kısa bir acıklama yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “İl Başkanlığımıza bu akşam ses bombasıyla gerçekleştirilen terörist saldırıyı nefretle kınıyoruz. Çok şükür herhangi bir can ya da mal kaybımız yoktur. Bilsinler ki bu tür saldırılar bizi asla yıldırmadığı gibi, sadece ülkemize, milletimize ve davamıza olan inancımızı, çalışma azmimizi artırır” dedi. 

İlginizi çekebilir

Bakan Soylu’nun oyu istikrara

Bakan Soylu’nun oyu istikrara

selyus