Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Mayıs 2015

AK Parti İstanbul 1. Bölge’nin hedefi 19

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak AK Parti İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İsmail Yıldız’dan bölgede yaptıkları çalışmalar hakkında çok değerli bilgiler aldık.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak AK Parti İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Yetkililerden SKM genel çalışmaları hakkında bilgiler aldık. 1. Bölge SKM Program Sorumlusu Şengül Karslı ile ekibini yoğun bir çalışma halinde gördük ve kendilerinden kısa bir bilgi aldıktan sonra fotoğraf çekip ayrıldık. Daha sonra İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Kübra Gülal ve İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Hüsniye Şahin’in, SKM’de sorumlu bulunan İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Anadolu Yakası İlçe Kadın Kolları Başkanlarını istişare toplantısında görüntüledik. Toplantıda, sosyal medya ile ilgili niyetlerimizi çok kıymetli başkanlara ilettikten sonra İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İsmail Yıldız’ın yanına geçtik. Başkan Yıldız bölgede yaptıkları çalışmalar hakkında bize çok değerli bilgiler verdi. 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nden aldığımız elektrikten yola çıkacak olursak, 19. sıra adayı Bilal Topçu’yu içeri atacaklar gibi görünüyor. Ya nasip.

“MİLLETVEKİL ADAYLARIMIZIN PERFORMANSLARINDAN MEMNUNUZ”

SKM’de geriye bıraktıkları seçim çalışmaları hakkında kendisinden bilgi aldığımız AK Parti İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İsmail Yıldız, öncelikle İlçe SKM’leri, ardından da mahallerde ki irtibat bürolarını açtıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Bölgemizde 14 İlçe SKM binası ile 315 irtibat bürolarının kadrolarını ivediyle oluşturduktan sonra çok ciddi bir seçim çalışması içine girdik ve yaklaşık 45 gündür de bu yoğunluğumuzu sürdürüyoruz. 1. Bölge SKM olarak hedefimiz 19 milletvekili çıkarmak. Yoğun olarak çalıştığımız bölgeler var. Buralara yönelik projelerimiz var. Son haftalarda etkili projelerimizle buralara yoğunlaşacağız. Bu arada şunu da vurgulamak istiyorum; milletvekili adaylarımızın sahadaki performansından memnunuz. Bizimle uyum içinde çalışıyorlar. Kendilerine ilettiğimiz saatlerde yaptığımız programlara uyuyorlar. Buda bizi mutlu ediyor. Teşkilatlarımız dinamik bir şekilde onları bekliyorlar. Teşkilatlar daha önce belirlenen çalışmalar doğrultusunda milletvekili adaylarıyla heyecanla ve şevkle çalışıyorlar” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ, DÜNYANIN İLK 10’U ARASINA GİRMEK”

Sahanın nabzıyla ilgilide bir değerlendirme yapan Başkan Yıldız, “Önceki seçimlere nazaran sakin normal bir seçim geçiriyoruz. Tabi halkın bize çok fazla inanmışlık teveccühü var. Bu bölgedeki 14 ilçede birkaç istisna hariç olumsuz bir şeyle karşılaşmadık. Genel kanaat, AK Parti bu seçimi de kazanacak. Bizim hedefimiz ve beklentimiz ise 350 ile 400 arasında milletvekili çıkarmak. Partimizin, bütün kesimlere (halklara) verdiği güvenceyi Anayasal güvence haline dönüştürmek. Bunun yanı sıra başkanlık sistemiyle beraber Türkiye’nin ekonomik istikrarını sürekli sağlamak. Bunu yaparken de geçmişte çok kötü örneklerini gördüğümüz koalisyonların önünü kapatmak. Önümüzde 2023, 2053, 2071 hedefleri var. Bu hedeflerimize ulaşmamız için anayasayı değiştirmemiz lazım. Bununla birlikte ekonomisi güçlü olan dünyanın ilk 10 ülkesi arasında girmek. Bunu da milletimizle birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Etiketler:
selyus