Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Nisan 2017

AK Parti İstanbul’da ‘Danışma Meclisi’

İl Başkanlığı binasında Başkan Selim Temurci’nin öncülüğünde gerçekleşen İl Danışma Meclisi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Erol Kaya, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır da katıldı.

AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi, İl Başkanlık Binası’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı / Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Muharrem Ödemiş, Divan Üyeliklerini de Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Komisyonunun yaptığı Danışma Meclisi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Erol Kaya, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı, İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilleri, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

 Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Teşkilatlarının referandum çalışmalarından bahsetti. Ayrıca referandum sonrasını da değerlendirdi. Teşkilatlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Temurci, genel siyasetten de bahsederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partiye dönüşünden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İl Danışma Meclisi dilek ve temenniler bölümünde söz alarak öncelikle Kadıköy’de yaptıkları çalışmaları özetledikten sonra referandum sürecini değerlendirdi. 

İl Başkan Yardımcısı / Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Muharrem Ödemiş, komisyon üyeleriyle birlikte başarı bir divan başkanlığı yaptı. 

selyus