Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Mayıs 2016

AK Parti İstanbul’da istikrarlı toplantı

AK Parti İstanbul İl Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Komisyonu, Muharrem Ödemiş Başkanlığında yoğun bir katılımla toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti İstanbul İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Komisyonu, yoğun bir katılımla toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş’in Başkanlığında Melek Şemşek, Altuğ Karataş, Gülsüm Karslı, Mine Vural, Ahmet Ümit Şahin, Veysi Akay, Enes Övünç, Feridun AY, Selçuk Gökçe, Engin Akdağ, M. Fatih Taban, Filiz Carko’dan oluşan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Komisyonu istikrarlı bir şekilde toplantılarına devam ediyor.

Düzenli olarak yaptığı toplantılarla adından sıkça söz ettiren, AK Parti Teşkilatlarının deneyimli ismi ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın sevilen yüzü Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, “Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler den sorumlu 39 ilçemizin ilçe başkan yardımcılarıyla periyodik toplantımızı gerçekleştirdik. Mayıs ayı ve Ramazan ayını programladık” dedi.

Samimi bir ortamda verimli geçen toplantının ardından İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Karslı, özçekim yaparak fotoğrafın tarihe geçmesine sebep oldu. 

selyus