Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Mart 2023

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Menfaatte birleşenler, taksimatta ayrılır”

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul teşkilatlarına ve 16 milyon İstanbullulara seslendi. Altına imza atılacak önemli bir konuşma yapan Başkan Kabaktepe, konuşmasında özellikle muhalefet partilerinin adeta tomografisin çekti.

Sözümün ona; ‘güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması’ için bir araya gelen 6 partinin genel başkanını isim vermeden eleştiren Kabaktepe, ayrıca bu partilerin zihniyetlerini de ortaya koydu.

“ÖYLE BİR DEM GELİR Kİ, KARŞITLARIN TÜMÜ YALANDA BİRLEŞİRKEN, HAKİKATTE AYRILIRLAR”

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Kabaktepe, “Kıymetli kardeşlerim bugün 85 milyon hep birlikte başı entrika, ortası kavga, sonu ayrılık olan bir filmi seyretmek mecburiyetinde bırakılıyoruz. Birbirine fikir olarak, politik olarak benzemeyen muhalefet partileri sayın cumhurbaşkanımıza karşı adeta mevzide tek vücut olmuş durumda. Tek bir cümlede ağız birliği yapıyor, ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ülkenin hali ne olursa olsun!’ diyorlar.

Hey hat ki Hey hat… Diyor ya şair, ‘Öyle bir dem gelir ki, karşıtların tümü yalanda birleşirken, hakikatte ayrılırlar” dedi.

“OTURMA SIRASINDA BİLE HAFTALARCA CEBELLEŞTİLER. KİM NEREDE KİMİN YANINDA OTURACAK DİYE…”

Konuşmasını sürdüren Başkan Kabaktepe, “Ekonomi, eğitim, dış politika, cinsiyet söylemleri, değerler… Nerden bakarsanız bakın birbirlerine değerde, düşüncede benzeşmeyenler… Siyah le beyaz kadar aralarında farklılık olanlar bir araya geldik diyorlar ama.. Altıgen gibi, üçgen gibi her bir kenar başa bir yöne bakıyor. Bu işin hakikati sayın cumhurbaşkanımıza olan karşıtlıkları tek ortak noktaları” dedi.

“ANA MUHALEFET PARTİSİ 6 PARTİYİ BİR ARAYA GETİRDİK DİYOR. 7’İNCİYİ ORTAKLARINI GİZLİYORLAR”

Kabaktepe, “Kardeşlerim bakmayın birlikte fotoğraf verme çabalarına. Oturma sırasında bile haftalarca cebelleştiler. Kim nerede kimin yanında oturacak diye…

“Meşhur bir söz var; menfaatte birleşenler, taksimatta ayrılır.” Bu partiler cumhurbaşkanımızın karşısında adaya çıkarma meselesinde bile birbirlerine girecekler, göreceksiniz.

Ana muhalefet partisi 6 partiyi bir araya getirdik diyor. 7’inciyi ortaklarını gizliyorlar. Kıymetli dava arkadaşlarım herkes çok iyi biliyor ki bu ülkeye hiçbir eser, hiç bir hizmet üretemeyen CHP zihniyetinden fayda gelmez! Bu millete PKK silahları gölgesinde siyaset yapmaktan çekinmeyen sözde milliyetçilerden iyilik gelmez. Küresel yapıların uzantılarından ahde vefa gösteremeyenlerden fayda gelmez. Bu vatana ve vatan evlatlarına, ilkelerinden kopanlardan “huzur” sirayet etmez. Bu millet, ülkenin dört bir yanının değerleriyle bağdaşmayan pankartlarla donatarak niyetini ortaya koyanlara, değerleriyle kavga edenlere, asla destek vermedi bundan sonra da vermez! Bu millet ahdine vefası olmayanın hayırda nasibi olmadığını iyi bilir. Ve vefasızlara destek vermez! Bu millet iyilik derken kötülüğü yoldaş edinenlere geleneğimiz, örfümüz derken değerlerine küfredenleri dost edinenlere destek vermedi, asla vermez.

Kardeşlerim unutmayın ve her vatan evladına ulaştırın. Bu mücadele şahsi ikbal peşinde koşanlar ile milleti için gelecek hayali kuranlar arasındadır. Bu mücadele algıyla, yalanla, sahteyle gerçekliğin, doğrunun ve hakikatin arasında olan bir mücadeledir” şeklinde konuştu. İstanbul Takipte Haber Merkezi

Önemli not: kaynak göstermeden haberi kullananlar hakkında yasal haklarımız kullanacağız.

selyus