Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Ağustos 2022

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, “Yüz Yüze 100 Gün” programına Sancaktepe’de devam etti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı “Yüz Yüze 100 Gün” programları Sancaktepe ilçesinde devam etti. İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin öncülüğünde yürütülen saha çalışmasında Sancaktepe’nin 19 mahallesi adeta tarandı. Tüm mahallelerde yapılan çalışmalarda esnaf ve vatandaşlarla buluşmalar gerçekleşti.

“Yüz Yüze 100 Gün” programına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş, Erol Kaya, Avukat Serkan Bayram, Osman Boyraz, Doktor Ravza Kavakçı Kan, Avukat Mihrimah Belma Satır, Eczacı Müşerref Pervin Tuba Durgut, Fatih Süleyman Denizolgun, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, İstanbul İl Başkan Yardımcıları Adem Yıldırım, Doktor Maliki Ejder, İsmet Öztürk, , İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Avukat Selver Akkoyun Korkmaz, Yeşim Aytulum Turgut ve Gülten Terzi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan Ahıakın, Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça ve teşkilatlar katıldı.

Saha çalışmaları kapsamında Sancaktepe Belediyesi Yenidoğan Sosyal Tesisleri’nin açılışı da gerçekleşti.

İl Başkanlığının programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Osman Nuri Kabaktepe, “Milletimizle olan sarsılmaz gönül birliğimiz; bizi, yeni zaferlere ve dünyanın ihtiyaç duyduğu model ülke konumuna ulaştıracak. İlçemizde, şehrimizde, ülkemizde tebessüm ettiren her projenin her eserin altında 21 yıldır bizim imzamız var. AK Parti olarak hizmet ve eser üretmeye, milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

 

selyus