Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Nisan 2023

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı İsmail Erdem’e yoğun ilgi

AK Parti Milletvekili Adayları sabah işe giden vatandaşlara çay, sandviç, çorba ve simit ikramında bulundu. Otobüsün içinde ve taksilerde 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Erdem’i gören vatandaşlar hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek yoğun ilgi gösterdiler. 

Milletvekili Adayı İsmail Erdem minibüs ve otobüse girerek şoför ve yolculara tek tek sandviç ikram etti. Sabah işe gitmek için yola koyulan birçok vatandaş yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

“HİZMET ETMEK TEMEL ŞİARIMIZ”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı İsmail Erdem, “Bugün burada keyifli bir zaman geçiriyoruz. Vatandaşımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız. Seçimlere az bir zaman kaldı. Vatandaşlarımızın başta sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve milletvekili adaylarımıza teveccühü çok büyük. Yapılan ikramlarımızı da kabul ediyorlar. Sabah işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlarımıza sandviç ve çay ikramında bulunduk. Hizmet etmek bizim temel şiarımız. Kozyatağı’nda yoğun bir trafik akışı var. Buradaki vatandaşlarımızla hâsbihal ettik” dedi.

“AK PARTİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

AK Parti’yi her seçimde desteklediklerini ifade eden Volkan Yağız, “Başka lider göremiyorum. Her zaman AK Parti diyoruz. Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları ortada, söylenenler ortada, hedefleri ortada. İsmail Erdem Bey’i de zaten Sancaktepe’den biliyoruz. Sancaktepe’de yaptığı işleri de biliyoruz. Ataşehir Belediye Başkan Adayı olduğu zamanda da oyumuzu ona attık. AK Parti için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“AK PARTİ’MİZ OLMAZ İSE ÜLKEMİZ ELDEN GİDER”

Yapılan ikramlardan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Nurettin Arvas, “AK Parti’miz olmaz ise ülkemiz elden gider. Ülkemizin dış ülkelere satılmaması için AK Parti’nin gelmesi lazım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başımızda olması gerekiyor” dedi.

“3 KEZ AMELİYAT OLDUM 5 KURUŞ PARA DAHİ ÖDEMEDİM”

Simit ikramından alan Fatma Kurtuluş, “İkramlardan dolayı memnun olduk, mutluyuz. Ben de erkenden alışverişe gelmiştim, standı görünce hemen uğradım. Ben yakın zamanda 3 kez ameliyat oldum 5 kuruş para dahi ödemedim. Daha ne isteyeyim ki; memleketlim olduğu için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı daha çok seviyorum, oyumu AK Parti’ye vereceğim” dedi.

“GÜZEL ÇALIŞIYORLAR VE SAHADA SÜREKLİ AKTİF OLDUKLARINI GÖRÜYORUZ”

AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu ve yapılan projelerden memnuniyet duyduğunu dile getiren Murat Taş, “Benim için en güzel hizmetlerden bir tanesi bu şekilde halkın içinde olunarak yapılması daha önemlidir. Hizmetlerinden dolayı bütün AK Parti’ye ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Güzel çalışıyorlar ve sahada sürekli aktif olduklarını görüyoruz” dedi.

“YAPILAN HİZMETLERİ GÖRMEK GEREKİYOR”

Millet odaklı hizmetin AK Parti’nin temelinde olduğunu gördüklerini ifade eden Metin Temel, “Büyük hizmetlerin hepsini görmek lazım. Bugün burada yapılan sadece küçük bir hizmettir asıl olan büyük hizmetleri göz ardı etmeden anlamak. Gerçek yapılan hizmetleri görmek gerekiyor ama görmüyorlar” diye konuştu.

selyus