Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Eylül 2015

AK Parti Kadıköy’den örnek proje

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde başlatılan ve kendi üyelerinin arasından siyasete ilgisi olan ama ilçe başkanlığıyla irtibat kuramamış üyeleri ‘Kadıköy Siyaset Okulu’yla teşkilata katmak öncelikli hedef.

AK Parti Kadıköy tüm Türkiye’ye örnek olacak bir projeye daha imza attı. İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin göreve geldikten sonra yaptığı farklı çalışmalarla adından söz ettirerek AK Parti Kadıköy’de siyaset yeni bir ivme kazanmaya başladı. Türkiye’nin en genç ve aynı zamanda tecrübeli ilçe başkanı olan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, ‘Kadıköy Siyaset Okulu’ başlıklı önemli bir projenin altına imza atarak siyasete kalite ve ivme katmaya devam ediyor.

İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde başlatılan ve kendi üyelerinin arasından siyasete ilgisi olan ama ilçe başkanlığıyla irtibat kuramamış üyeleri  ‘Kadıköy Siyaset Okulu’yla teşkilata katmak AK Parti Kadıköy’ün öncelikli hedefi.

13 Eylül – 20 Eylül – 4 Ekim tarihlerinde yapılacak olan ve toplam 3 gün 7 oturumdan oluşan ‘Kadıköy Siyaset Okulu’ 13 Eylül Pazar Günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde başladı. Yoğun katılımın olduğu programda bir konuşma yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Av. İsa Mesih Şahin, önemli açıklamalarda bulundu.

“KADIKÖY TEŞKİLÂTIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Başkan Şahin, “Siyasete ilgisi olan ama teşkilatlarla bir şekilde bağ kuramamış olan üyelerimizi teşkilâtımıza katmak ve teşkilâtımızı daha da güçlendirmek amacıyla bu programı hazırladık ve üyelerimizi davet ettik. Programa katılan çok kaliteli ve vizyon sahibi üyelerimiz var. Bu üyelerimizi çeşitli kademelerde görevlendirip Kadıköy teşkilâtımızı daha da güçlendireceğiz inşallah” dedi.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK RENK KATTI

‘Kadıköy Siyaset Okulu’nun ilk oturumda “Modern Toplum ve Siyaset” konusu işlendi, yoğun katılımın olduğu program karşılıklı münazara edilerek Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde keyifli bir şekilde sonlandı..

‘Kadıköy Siyaset Okulu’nun ilk oturumunun ikinci konuğu Gazeteci Yazar Süleyman Özışık “Güncel Siyaset” konusunu değerlendirdi. Yoğun katılımın olduğu program, karşılıklı münazara edilerek program keyifli bir şekilde gerçekleşti.

KADIKÖY SİYASET OKULU’NUN KONULARI

AK Parti Tarihi ve Siyasi Kimliği

Yakın Dönem Türk Siyaset Tarihi

Yerel Yönetimler

Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi

AK Parti İç Politikası

AK Parti Dış Politikası

Sivil Toplum ve Siyaset

Tüm katılımcılara katılım belgesi, program sonunda yapılacak sınavda başarı gösterenlere başarı belgesi verilecektir.

selyus