Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Ağustos 2021

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saygısızlık yapan CHP ilçe başkanı Narin’i sert bir dille eleştirdi

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı saygısız eylemde bulunan CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin’e veryansın etti!
Kadıköy İskele Meydanı’nda yapılan 30 Ağustos kutlamaları sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajı okunurken, CHP ilçe başkanı ali narin, Atatürk büstüne sırtını dönerek, her iki Başkomutan’a büyük saygısızlık yaptı.
Tören sırasında meydanda olan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya, mevkidaşına tepki göstererek şunları söyledi: Sevgili Kadıköylüler. Bu sabah Devlet – Millet elele 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Kadıköy Rıhtım tören alanında bulunduğumuz esnada hoş olmayan bir durum gerçekleşmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş Cumhurbaşkanı, aynı zamanda Başkomutan olan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Kutlama mesajı okunurken chp ilçe başkanı Ali Narin, huzurunda durduğumuz Atatürk anıtına sırtını dönerek en hafif tabiri ile nezaketsiz, terbiyesiz, saygısız bir eylem gerçekleştirmiştir. Kadıköy halkına soruyoruz: Birlik ve beraberliği en üst seviyede yaşamamız gereken bu bayram gününde Cumhurbaşkanımızın kutlama mesajının içindeki hangi cümle kendisini rahatsız etmiştir? Öyle ki daha mesaj okunmaya başlarken bir önyargı ile bu saygısızlığı yapmıştır. Mesajda 84 Milyonun birlik ve berberliğinin temenni edilmesi mi? Bu toprakların ebediyen bu Milletin yurdu olarak kalacağına olan inancın belirtilmesi mi? Yoksa Şehitlerimizin hayırla yâd edilmesi mi chp ilçe başkanını rahatsız etmiş ve bu ahlak dışı eylemi gerçekleştirmesine sebep olmuştur ?
AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı olarak chp ilçe başkanının bu çirkin eylemini şiddetle kınıyorum. Kendisini, hiç olmazsa milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği bu özel günleri sabote edip gölge düşürmekten vazgeçmeye, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanımıza yaptığı bu saygısızca davranıştan ötürü özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

selyus