Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Mayıs 2019

AK Parti Kadıköy’ün 5. Dönemi, gönül sofrasında buluştu

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatının 5. Dönem İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri gönül sofrasında bir araya geldi. 5. Dönem İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar buluşmasında güzel temennilerde bulunuldu.

Bir dost masasının etrafında toplanan Kadıköy’ün eskimeyen teşkilat mensupları, İstanbul seçim sürecinin çok yoğun yaşandığı şu günlerde her zaman ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade ettiler.

KALICI DOSTLAR GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

Birlikte yol yürüdüğü arkadaşlarına bir konuşma yapan Av. İsa Mesih Şahin, “Tabi hep konuşuyoruz Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı. İstedikki bu kardeşlik ayında uzun yıllar beraber olduğumuz, AK Parti Kadıköy’ün 5. Dönemde görev yaptığımız, belki de siyasetin en zor yıllarında omuz omuza mücadele verdiğimiz arkadaş ve dostlarımızla gönül sofrasında bir arada olalım. Bizim için siyasette önemli olan şey kalıcı dostluklardır. Siyaset yaptıktan sonra eğer etrafınızda arkadaşlarınız varsa, biraraya geldiğiniz dostlarınız varsa, gerçekten siyaseti doğru yaptınız demektir. Bugün sizlerle bir arada olmaktan gerçekten çok mutlu oldum. Bir çoğunuzla zaman zaman görüşüyorum ancak, aynı masa etrafından olmak çok güzel bir duygu. Rabbim bu birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” dedi.

Şahin, “Görev süresi içerisinde 2 seçim bir referandum yaşadık. Bu seçimlerin üstesinde başarıyla geldik. Yine o yıllarda önemli görevlerde bulunduk ancak 15 Temmuz gibi Türkiye’nin kırılma noktasında sizlerle beraber adam gibi Kadıköy’ümüze, İstanbul’umuza, Ülkemize ve milletimize sahip çıktık” diye konuştu.

selyus