Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Mayıs 2021

AK Parti Küçükçekmece, engelli ailelerin dertleriyle dertleniyor

AK Parti Küçükçekmece İlçe Sosyal Politikalar Birimi, ilçede engelli aileler ve taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Sosyal Politikalar Başkanı Leyla Eryener, EKM Başkanı Meryem Dansık ve komisyon üyesi Fatma Durak ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İlçe Başkanı Avukat Recep Şencan’ın selamlarını ilettiler.

Aileler, sorunlarıyla ve kendileriyle yakından ilgilenen AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Recep Şencan başta olmak üzere İlçe Sosyal Politikalar Birimi Başkanı Eryener ile komisyon üyelerine teşekkür ettiler.

EROL YÜZDE 20 YE KADAR DÜŞÜRMÜŞ OTİZM RAHATSIZLIĞINI

Yaptıkları ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Leyla Eryener, “Tevfikbey ve Gültepe mahallelerinde engelli ve taziye ziyaretinde bulunduk. Ziyaretlerimizde hem cumhurbaşkanımız hem de ilçe başkanımızın selamlarını ilettik. Samet otizmli bir genç erken yaşta tedavisine başlanmadığı için iyileşme şansını kaybetmiş. Otizm en geç 3 yaşında tedaviye başlanırsa iyileşme olasılığı çok yüksek. Diğer genç arkadaşımız Erol da otizmli. Erol yüzde 20 ye kadar düşürmüş otizm rahatsızlığını. Erol kalbine yazdı adımı ben aklımdan çıkaramıyorum. Öte yandan Aydın parlatır beyin annesine Allah rahmet eylesin” dedi.

selyus