Ana Sayfa GENEL SAĞLIK, İÇ POLİTİKA 16 Mart 2021

AK Parti Küçükçekmece teşkilatından sağlıkçılarımıza bir dizi ziyaretler

Tüm Türkiye’de olduğu üzere Küçükçekmece ilçesinde de 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili bir çok program ve ziyaretler oldu.

AK Parti Küçükçekmece Teşkilatı, İlçe Bakanı Avukat Recep Şencan’ın öncülüğünde bir çok ilçe sağlık kuruluşuna ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Şencan’ın da ekibiyle birlikte katıldığı ziyaretler çok verimli geçti…
AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Avukat Recep Şencan’a ziyaretlerde, Küçükçekmece Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Erol, Sosyal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Leyla Eryener, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saliha Karadayı Deniz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Yıldırım ile ilçe teşkilatları eşlik etti.
CHP’Lİ BELEDİYE İLE CHP İLÇE ÖRGÜTÜ ORTALIKLARDA GÖRÜLMEDİ!
Küçükçekmece ilçesinde dikkatimizi çeken olumsuz gelişme ise, ne Küçükçekmece Belediyesi ne de CHP Küçükçekmece İlçe Örgütü sağlıkçılarla ilgili herhangi bir adım atmadı.
Sağlıkçılara karşı yapılan bu duyarsızlık Küçükçekmecelilerin dikkatinden de kaçmadı ve hem CHP Belediye yönetimine hem de CHP İlçe Örgütüne tepki gösterdiler.
Milleti için canları pahasına görevlerini yapmaya çalışan sağlıkçılar için ‘başımızın tacı’ diyen ve her fırsatta onlara dua eden Küçükçekmece halkı, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Avukat Recep Şencan nezdinde tüm ilçe teşkilatlarına duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.
Ziyaretlerle ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Şencan, “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastanelerimizde ziyaretler gerçekleştirip sağlıkçılarımızın bayramlarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledik. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için hem başhekimlerimize, hem hastane yetkililerimize hem de sağlıkçılarımıza teşekkür ederim” dedi.

AK PARTİ KÜÇÜKÇEKMECE TEŞKİLATLARINDAN SAĞLIKÇILARA YOĞUN ZİYARETLER 

 

selyus