Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Temmuz 2016

AK Parti’liler CHP mitingine sahip çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin organize ettiği “Cumhuriyet ve Demokrasi” mitingine sahip çıkan AK Parti kadrolarına teşekkür etti.

AK Partili yetkiler, CHP’nin çağrısına duyarsız kalmayarak Taksim Meydanı’nda gerçekleştirilen “Cumhuriyet ve Demokrasi” mitingine katılım gösterdi.  

AK Parti’liler Beyoğlu Tünelde bir araya gelerek Taksim Meydanına yürüdü. Yürüyüşe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları ile çok sayıda kişi katıldı.

Yürüyüş boyunca çevredeki esnaf da slogan ve alkışlarla AK Parti grubuna destek verdi. Tünel’de başlayan yürüyüş, Taksim Meydanı’nın girişine kadar devam etti. Buradaki grup CHP Grup Başkanvekili Altay ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı. Altay ile AK Parti heyeti “birlik ve beraberlik” mesajı verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, darbeye karşı gösterilen dik duruşta her kesimin yer aldığını aktardı

selyus