Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Şubat 2024

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Kadıoğlu’nun konuşmacı olduğu konferansa katıldı

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Piri Reis Üniversitesini ziyaret etti. Ziyarette Afet Arama Kurtarma Kulübü tarafından açılan sergiyi gezen Ekşi, başdanışmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun konuşmacı olduğu etkinliğe katıldı. 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Piri Reis Üniversitesi’nde açılan Afet Arama Kurtarma Kulübünün sergisini ziyaret etti. Ziyarette Ekşi, Afet Arama Kurtarma Kulübü Başkanı Fatih Dağlıoğlu’ndan sergi hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sonrasında Ekşi, kendisinin başdanışmanı olan Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun konuşmacı olduğu etkinliğe katıldı.

Etkinlikte konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Üniversitemizdeki gençler 6 Şubat depremi sonrası dinamizim ve çabalarını yükselttiler. Sizler Türkiye’de hemhal olmuş değerli bir büyümüzsünüz. Biz de sizin talebeniz olarak İBB’nin doğal afet ve koordinasyon başkanı olarak güzel şeyler yapmaya gayret ettik. Afet yönetimi kapsamında yapılanlar, yapılamayanlar, yapılamama nedenleri ve yapılması gerekenleri siz bize bir kez daha anlattınız. Biz de eksiğimizi yerel yönetimlerle tamamlamak için var gücümüzle sizden öğrendiğimiz tecrübe, güven ve kalite ile inşa etmiş olduğunuz bu sistem içinde şehirlerimizi dirençli şehirler olarak tasarlama noktasında bir gayretin içerisinde olacağız. Biz emeğinize, katkınıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Afet yönetimini topluma yaymaya çalıştıklarını ifade eden Başdanışmanı Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, “Maltepe’yi inşallah sizlerle beraber hazırlarız. Afet yönetiminde Maltepe’yi Türkiye’de örnek yapacağız.

Programda Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Piri Reis Üniversitesi Afet Arama Kurtarma Kulübü Başkanı Fatih Dağlıoğlu ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, program sonrasında seçimi kazanmaları halinde Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ile başdanışmanı olarak beraber çalışacaklarının müjdesini verdi.

selyus